Esmuc 15 anys 3

Estudiantat de l’ESMUC al Concert Picasso: Retrat d’Igor Stravinski

Aquest dijous 25 de maig, a les 19.30 hores, L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) col·labora amb el Museu Picasso amb un concert entorn de l’exposició «Picasso. Retrats», que presenta alguns dels quadres que l’artista va fer del compositor Igor Stravinski i d’altres personatges rellevants del món cultural de l’època.

Concerts d’estudiants al Centre Cívic Fortpienc

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i el Centre Cívic Fortpienc posan en marxa un cicle de tres concerts amb estudiantat de l’escola: Marc NoguésQuartet Caelum, Lourdes Kleykens i Joan Ramon Salamo. Els concerts tindran lloc a la Sala d’Actes del Centre Cívic, a les 19 hores. L’entrada és gratuïta (aforament limitat).

Segona Marató de combos de jazz

Si per tu el jazz és més que música; si en lloc de sang, portes jazz a les venes...Tens una cita imprescindible! Els propers 29 i 30 de maig, el departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta la Marató de Combos, una mostra del treball desenvolupat per l’alumnat de l’especialitat al llarg del quadrimestre que tindrà lloc a la Sala 4 de L’Auditori. L’entrada és gratuïta.

La mezzosoprano i professora de l’ESMUC, Mireia Pintó, guanya el premio Regió 7 de Cultura

Mireia Pintó, la mezzosoprano i professora de cant de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), ha estat la guanyadora de premi Regió 7 a la categoria de Cultura, en reconeixement a la seva carrera professional i el seu activisme cultural.

Cerimònia de lliurament del 15è Premi Internacional Joan Guinjoan

L’ensemble bcn216, amb la batuta d’Ernest Martínez Izquierdo, va estrenar ahir l’obra guanyadora del 15è Premi Internacional Joan GuinjoanAljibe de Absoluta Complacencia, del jove compositor cordovès, Antonio Moral, qui va rebre el guardó de la mà del propi mestre Joan Guinjoan, a la Sala d’Orquestra de l’Escola Superior de Música de Catalunya.

Escola d’estiu 2017

L’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) presenta la seva oferta de cursos per aquest estiu amb cinc propostes dedicades, especialment als professionals de l’ensenyament musical, especialment per a escoles de música, primària i secundària.

Premi Oriol Martorell per a la professora Eva Graubin

La professora de violí de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Eva Graubin, ha estat guardonada amb el Premi Oriol Martorell a la pedagogia musical, en la seva segona edició.

Acord entre la CCMA i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC)

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) han signat un acord de col·laboració per tal de difondre i promoure les activitats programades per l’ESMUC.