Publicat el 17 d'abril de 2024

Comparteix a:

L’ESMUC acull la 13a Trobada de Trompistes a Catalunya

Trobada Trompistes Catalunya 2024

13a Trobada de Trompistes de Catalunya

Del 26 al 28 d’abril, l’ESMUC acollirà la 13a edició de la Trobada de Trompistes a Catalunya amb concerts, classes magistrals i conferències i tallers per a totes les persones inscrites. Organitzada per l’Associació Catalana de Trompistes (ACAT) amb la col·laboració de l’Escola Superior de Música de Catalunya, la seva programació també inclou una programació pensada per als més petits, denominada Trompistes Júnior, que tindrà lloc el dissabte 27 i diumenge 28. Les inscripcions estan obertes per a professionals i estudiants a la web de l’esdeveniment.

  • Dissabte 26 – diumenge 28 d’abril.

  • Espais ESMUC


La Trobada, un esdeveniment que uneix i connecta els trompistes d’arreu del territori, i des de la perspectiva de l’associació organitzadora, i de la seva presidenta, Judit Rovira, “representa una oportunitat excepcional per aprofundir en el món de la música i l’educació, oferint una experiència enriquidora per a tots els nivells, tant educatius com professionals”.

Professionals participants

Enguany l’esdeveniment comptarà amb la participació de reconeguts intèrprets com ara Rune BrodahlPaul WolfOna RamosJuan Manuel GómezIonut Podgoreanu, José Vicente CastellóCarles ChordàDavid BonetElies MonxolíPablo CadenasJuan Conrado García Pepe Reche que oferirà una visió més pedagògica i històrica de l’instrument. També, Saar Berger  presentarà el seu últim enregistrament.  A  més, hi haurà tallers de la coach, pedagoga i violoncel·lista Amaia Ruano, i intervencions de la pianista repertorista Ivet Frontela.

El programa proposa activitats pensades per a l’alumnat dels diferents graus d’ensenyament musical on els participants podran treballar en classes individuals i col·lectives amb el professorat convidat.

El preu de participació per als estudiants del grau superior de música i màsters és de 80 euros, per als estudiants del grau elemental i professional, 50 €, i gratuït per als associats de l’ACAT.

Més informació
Cartell Trobada Trompistes Catalunya
Cartell Trobada Trompistes Catalunya.