Preparació per a les proves d’accés

L’ESMUC ha dissenyat diverses activitats que tenen com a finalitat facilitar la realització de les proves d’accés a les persones interessades en cursar estudis de grau al nostre centre.

Jornada d’orientació a l’especialitat

L’Escola Superior de Música de Catalunya ha dissenyat una jornada d’acompanyament i orientació per a l’alumnat que el proper curs estigui interessat en estudiar alguna de les especialitats del Grau de música que ofereix l’Esmuc.

Aquesta jornada consisteix en unes sessions de treball i col·loqui amb el professorat del centre.

Curs d’orientació per a les proves d’accés

Aquest curs està dissenyat per a totes les persones interessades en estudiar el grau a l’ESMUC i que, per tant, tinguin previst presentar-se a les proves d’accés. Té com a objectiu principal donar pautes i estratègies per a la realització dels exercicis escrits de la Part A de les proves d’accés i està disponible en els quatre àmbits / estils en els quals es realitzen aquests exercicis (Clàssica i Contemporània i Tradicional, Jazz i Música Moderna, Música Antiga i Flamenco).

Simulacre de proves d’accés

Amb l’objectiu de proporcionar elements d’orientació als futurs i les futures candidates que tinguin la intenció de realitzar les proves d’accés al grau de música a l’ESMUC, l’Escola ofereix una simulació de diferents exercicis tant de la part A com de la part B.

Els exercicis es realitzen en les mateixes condicions que en les proves d’accés. Posteriorment es pot consultar online la nota resultant de la correcció i un breu comentari orientatiu sobre cada exercici realitzat.