Publicat el 5 d'abril de 2024

Comparteix a:

La presentació de la XIII edició de l’Early Music Morella es farà a l’ESMUC

Early Music Morella. 1

El dijous 25 d’abril tindrà lloc la presentació de la nova edició del Curs i Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista de Morella que se celebra del 19 al 25 de juliol a la capital d’Els Ports. L’acte se celebrarà a la Sala Victoria de los Ángeles de l’Escola Superior de Música (ESMUC) amb accés lliure fins a completar l’aforament del recinte.

La presentació, que anirà a càrrec de Núria Sempere, directora de l’ESMUC; Senén Florensa, president de l’IEMed; i Carles Magraner, director del curs i del festival; gaudirà d’un concert interpretat pel grup Capella de Ministrers que tindrà lloc al finalitzar la xerrada informativa. L’actuació s’anomena “NÒMADES. Un diàleg entre cultures. Orient & Occident”, i serà dirigida pel seu director, Carles Magraner.

  • Dijous 25 d’abril

  • Presentació: 19:00 hores
    Concert: 19:30 hores

  • Sala Victoria de los Ángeles


Sobre el Curs i el Festival

Early Music Morella és un Curs i un Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista especialitzat en el patrimoni musical dels segles X a XVI que va néixer per la seva necessitat de difusió. Una de les prioritats és la d’oferir activitats turístiques d’excel·lència cultural destinades a tots els públics, i que estan relacionades amb la riquesa del patrimoni historicoartístic de la ciutat.

Programa


19:00 Presentació del Curs de Música Medieval.

A càrrec de Núria Sempere (Directora de l’ESMUC), Senén Florensa (President Executiu de l’Institut Europeu de la Mediterrània) i Carles Magraner (Musicòleg, músic i director d’EMM)


19:30 Concert de Capella de Ministrers dirigit per Carles Magraner.

Festival De Música Morella

Més informació

Early Music Morella


Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala