Curs de català i recursos lingüístics per a estudiants

El català és la principal llengua de docència a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Per tal de poder seguir correctament totes les classes volem avançar per als estudiants que no coneixen la llengua recursos per fer més fàcil la seva integració.

C Imatgelliure

Curs de català per a nous estudiants (formació bàsica)

Cada any, L’ESMUC organitza un curs gratuït de català amb professorat propi de l’escola dirigit a estudiants que comencen el grau, el màster o un període de mobilitat Erasmus i volen gaudir d’una formació bàsica. El curs es fa de setembre a desembre. 

Els interessats han de disposar obligatòriament del llibre A punt 1. Curs de Català. Llibre de l’alumne, que pot comprar-se a la mateixa editorial: Publicacions de l’Abadia de Montserrat (C/ Ausiàs March, 92-98, Barcelona).

Recursos lingüístics en línia

Aquí podeu consultar algunes pàgines web d’aprenentatge i usos del català online.

Parla.cat

Parla.cat

Espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

“Viure a Catalunya. Comencem a parlar”. Recull de converses sobre temes de la vida quotidiana que comencen per un nivell bàsic i van augmentant la dificultat . Web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Easy Languages

Easy Languages

Vídeos i podcasts d’interès lingüístic.

Aparella’t

Aparella’t

Aplicació per trobar parella lingüística

Couch Polyglot

Couch Polyglot

Youtuber i Instagrammer que ensenya Català a nivell bàsic.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Es un ens públic que promou que fomenta el coneixement i l’ús de la llengua catalana. Ofereix cursos gratuïts de català tant per a principiants com per a persones amb un nivell inicial, bàsic, elemental o intermedi.