Curs de català i recursos lingüístics per a estudiants

El català és la principal llengua de docència a l’Escola Superior de Música de Catalunya. El centre ofereix recursos als estudiants que no coneixen la llengua per tal que puguin seguir correctament totes les classes i facilitar la seva integració.

C Imatgelliure

Curs de català per al nou alumnat (formació bàsica)

Cada any, l’ESMUC organitza un curs gratuït de català, amb professorat propi de l’escola, dirigit a estudiants que comencen el grau, el màster o un període de mobilitat Erasmus i volen gaudir d’una formació bàsica. El curs es fa de setembre a desembre. 

Les persones interessades han de disposar obligatòriament del llibre A punt 1. Curs de Català. Llibre de l’alumne, que pot comprar-se a la mateixa editorial: Publicacions de l’Abadia de Montserrat (C/ Ausiàs March, 92-98, Barcelona).

Recursos lingüístics en línia

Aquí podeu consultar algunes pàgines web d’aprenentatge i usos del català online.

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

“Viure a Catalunya. Comencem a parlar”. Recull de converses sobre temes de la vida quotidiana que comencen per un nivell bàsic i van augmentant la dificultat. Web oficial de la Generalitat de Catalunya.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

És l’ens públic que fomenta el coneixement i l’ús de la llengua catalana. Ofereix cursos gratuïts de català tant per a persones principiants com per a persones amb un nivell inicial, bàsic, elemental o intermedi.

Parla.cat

Parla.cat

Espai virtual d’aprenentatge que posa a l’abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana. El curs es pot fer seguint la modalitat lliure o la modalitat amb tutoria.

Easy Languages

Easy Languages

Vídeos i podcasts d’interès lingüístic.

Aparella’t

Aparella’t

Aplicació per trobar parella lingüística.

Couch Polyglot

Couch Polyglot

Creadora de continguts a xarxes socials que ensenya català a nivell bàsic.