Publicat el 5 de març de 2024

Comparteix a:

I Concurs Literari ESMUC Sant Jordi

Imatge I Concurs Literari Esmuc Sant Jordi

Aquest any l’Escola Superior de Música de Catalunya posa en marxa la primera edició del I Concurs Literari de Sant Jordi, de temàtica musical, obert a la participació de l’alumnat, el professorat i el personal d’administració i serveis (PAS) del centre. El concurs tindrà dues modalitats literàries: lletra de cançó i relat breu d’un màxim de 4.000 caràcters amb espais. El termini de participació conclou el 8 d’abril (ampliat fins al 14 d’abril).

  • Inscripcions: Termini ampliat fins al diumenge 14 d’abril | Veredicte del jurat: 23 d’abril.

  • 11:00 h. Veredicte del jurat i lliurament dels premis.

  • Sala d’Orquestra ESMUC


La primera edició del certament tindrà dues categories: A, per a estudiants de grau i postgrau i B, per a professorat i Pas. Els textos poden presentar-se en català o castellà, i cada participant només podrà presentar una obra a cada modalitat. Les obres han de ser originals i inèdites.

En relació amb els premis, hi haurà un primer premi de 100 euros i un segon de 50 euros, destinats ambdós a la compra de llibres i discos, per a cada categoria. El jurat està format per cinc membres de la comunitat educativa de l’Escola: Gemma del Fresno, Mercè Juanmartí, Esteve León, Jordi Masó i Josep Pujol. Actuarà com a secretari, Aitor Buñuel.

Inscripcions i veredicte

Les obres han de ser presentades en un pdf adjunt, sense cap dada d’autoria, a l’adreça de correu electrònic concurs_santjordi@esmuc.cat. Al correu on s’adjunti s’haurà de posar les dades de la persona que concursa: nom complet, mail, telèfon i categoria a la qual es presenta. En la lletra de cançó, cal avisar amb quina formació s’interpretarà, tenint en compte que només pot ser d’un màxim de cinc integrants.

El veredicte del jurat es farà públic el dimarts 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a les 11 h, a la Sala d’Orquestra. Uns dies abans, s’avisarà a les persones guanyadores de les lletres de cançó perquè es pugui gestionar amb el Servei de Producció la interpretació durant el lliurament dels premis.

Bases del premi