Alumni

Avantatges

Sala Orquestra

Formar part de la comunitat Alumni et permet gaudir d’un conjunt de serveis ofertes i productes en l’àmbit educatiu, acadèmic i professional. Per accedir a les ofertes d’entitats i empreses externes, siguin públiques o privades, promotores o festivals que ofereixen preus especials, cal que hagis finalitzat els estudis de grau o màster.


Serveis ESMUC

Formar part de la comunitat Alumni permet accedir als serveis de l’Escola, com la Biblioteca-CRAI i el Parc d’instruments. 

Biblioteca-CRAI

En el moment de sol·licitar el títol acadèmic que acredita el Grau o el Màster cursat a l’Escola, l’estudiant s’inclou automàticament en el llistat d’Alumni. Aquest llistat permet l’accés i ús a la Biblioteca-CRAI, en les mateixes condicions que l’alumnat de grau. Només cal que us identifiqueu com a persona graduada al punt d’atenció a l’usuari i us cursaran l’alta al servei. 

Biblioteca
Parc d’instruments

Com Alumni es poden establir col·laboracions per tal de donar ús als instruments del Parc. Caldrà consultar la disponibilitat dels instruments segons la naturalesa de la proposta.


Espais ESMUC

Per sol·licitar una aula o espai a l’ESMUC com Alumni pots escriure un correu a esmuc.alumni@esmuc.cat, explicant els motius i/o projecte que motiva la petició, qui participa en l’activitat i incloent el dia o dies que t’interessen, les franges horàries més avinents i si tens alguna preferència d’espai. 

Aula Cor 2

IMPORTANT: La petició només es podrà aprovar si es cursa amb temps suficient, si hi ha espais disponibles i l’activitat està correctament justificada. 


Activitats ESMUC

L’Escola ofereix als Alumni activitats de forma gratuïta o a preus reduïts,  perquè puguin avançar en la seva trajectòria com a músics i professionals. S’inclouen ofertes formatives (congressos, jornades o tallers) i cicles de concerts. Consulteu l’Agenda d’activitats per estar al dia de les propostes.   

Esmuc Masterclass

Convenis de col·laboració

L’Escola estableix convenis amb Alumnis o formacions d’Alumni per tal realitzar col·laboracions. Aquest acord permet un ús dels espais i recursos de manera continuada i fluida, i el compromís de les persones components amb les activitats de l’ESMUC on se’ls requereixi. 

En cas de voler esdevenir residents de l’ESMUC podeu fer arribar la vostra proposta a esmuc.alumni@esmuc.cat.