Publicat el 18 d'abril de 2024

Comparteix a:

L’ESMUC inicia una col·laboració amb Apropa Cultura 

Apropa Cultura

Logotip d’Apropa Cultura.

La setmana passada es va posar en marxa el projecte de col·laboració entre l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i Apropa Cultura en què alumnat de pràctiques del Màster de Musicoteràpia imparteix diverses sessions amb joves de 12 a 18 anys amb problemes d’addicció i de salut mental a diversos centres de dia. L’objectiu d’aquesta iniciativa és la d’adreçar, a través de la música, diferents aspectes de la seva pròpia malaltia i descobrir algunes de les aportacions de la música en el seu benestar.

Els centres que participen en la posada en marxa d’aquesta col·laboració són: l‘Hospital de Dia d’Adolescents de la Fundació Sant Pere Claver i el Centre de Dia de l’Hospital Clínic. El passat divendres 12 d’abril, a les 10:45 h, es va iniciar la primera sessió al Centre de Dia de l’Hospital Clínic, i dimecres 17 d’abril, a les 11:00 h, es farà a l’Hospital de Dia d’Adolescents de la Fundació Sant Pere Claver.


Següents passos

Un cop finalitzin les sessions de musicoteràpia als centres de dia, el projecte inclou que els joves puguin assistir i veure com es realitzen els assajos de diversos conjunts de música de l’ESMUC en preparació a un concert públic. I, si és del seu interès, tinguin l’oportunitat d’assistir al concert.

Més informació