Cicles i col·laboracions

Entre les activitats regulars de l’ESMUC, els cicles de concerts ofereixen a l’alumnat la millor eina per adquirir experiència davant del públic, en condicions i amb un nivell d’exigència propis de la pràctica professional.

Dins de la programació estable de l’Escola s’inclouen cicles com els Grans Conjunts, els Dimarts Toca Esmuc, les Jam sessions dels dimecres o els diversos cicles de música antiga. L’alumnat d’interpretació participa regularment en encontres amb bandes professionals, així com en la Camerata que el Quartet Casals organitza dos cops l’any a l’ESMUC.

Finalment, no oblidem que els i les estudiants de Grau i Màster d’Interpretació i Direcció finalitzen els seus estudis amb un concert final obert al públic.

Cicles estables de l’ESMUC

Cicle Concerts Finals Esmuc
Concerts Finals

Estudiants de l’ESMUC de les especialitats d’Interpretació i de Direcció mostren les competències assolides al llarg del curs en un concert final de la seva especialitat.

Més informació

Grans Conjunts Q Petit
Grans Conjunts

El cicle dels Grans Conjunts de l’ESMUC coincideix amb el final dels períodes lectius, quan les formacions de l’Escola mostren el fruit del seu treball.

Més informació

Vespres d'Antiga
Vespres d’Antiga

Un dels projectes concertístics principals que impulsa el Departament de Música Antiga de l’ESMUC i la Parròquia de la Basílica Santa Maria del Pi de Barcelona.

Més informació

Esmuc Jam 2022 2023 (1)
Dimecres ESMUC Jam

L’ESMUC Jam és el punt de trobada de músics que volen compartir el talent, la intuïció i l’espontaneïtat pel plaer de tocar junts.

Més informació

Logo Dimarts Toca Esmuc
Dimarts toca ESMUC

Un cicle estable que mostra la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen dins l’Escola Superior de Música de Catalunya. 

Més informació

Col·laboracions amb institucions amigues

Curs 2022-2023

Art Altre Esmuc (1)
Art Altre: noves músiques per a una nova pintura a La Pedrera

L’ESMUC porta la música del Seminari d’Interpretació a les fundacions Catalunya La Pedrera i Antoni Tàpies per amenitzar l’exposició ‘Els camins de l’abstracció 1957-1978′.

Notícia

Un cafè amb notes d'antiga
Un cafè amb notes d’Antiga

A partir de la tardor, la sala de teclats del Museu de la Música acull diversos concerts d’estudiants i professorat del Departament de Música Antiga de l’ESMUC.

Sessions 2023

Goethe Institut Logo Esmuc Cuadrado
Cicles de Jazz i Lieder al Goethe-Institut Barcelona

L’alumnat del Màster de Lied protagonitza un cicle al Goethe-Institut. I estudiants del Barcelona Jazz Master mostren la seva música en diversos concerts oberts.

Jazz al Goethe 2023

Musicant el Museu Frederic Marès

VIII Cicle de concerts de petit format inspirats en les col·leccions del Museu Frederic Marès. De febrer a juny, cada espai del Museu es converteix en una sala de cambra.

Programació 2023

Musica Als Masos
L’ESMUC a Olot

L’Associació Música als masos i l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot inicien un nou cicle de música de cambra protagonitzat per estudiants de l’ESMUC amb la intenció que aquests puguin expandir l’abast dels seus projectes.

L’ESMUC a Olot 2023