Cicles i col·laboracions

Entre les activitats regulars de l’ESMUC, els cicles de concerts estables ofereixen als estudiants la millor eina per adquirir experiència davant del públic, en condicions i amb un nivell d’exigència propis de la pràctica professional.

Dins de la programació estable de l’Escola s’inclouen cicles com els Grans Conjunts, els Dimarts Toca Esmuc, les Jam sessions dels dimecres o els diversos cicles de música antiga. L’alumnat d’interpretació participa regularment en encontres amb bandes professionals, així com en la Camerata que el Quartet Casals organitza dos cops l’any a l’ESMUC.

Finalment, no oblidem que els estudiants de Grau i Màster d’Interpretació i Direcció finalitzen els seus estudis amb un concert final obert al públic.

Cicles estables de l’ESMUC

Cicle Concerts Finals Esmuc
Concerts Finals

Els estudiants de l’ESMUC de les especialitats d’Interpretació i de Direcció mostren les competències assolides al llarg del curs en un concert final de la seva especialitat.

Més informació
Grans Conjunts 2022 Esmuc (1)
Grans Conjunts

El cicle dels Grans Conjunts de l’ESMUC coincideix amb el final dels períodes lectius, quan les formacions de l’Escola mostren el fruit del seu treball.

Més informació
Esmucjam 2021
Dimecres ESMUC Jam

L’ESMUC Jam és el punt de trobada dels músics que volen compartir el talent, la intuïció i l’espontaneïtat pel plaer de tocar junts.

Més informació
Logo Dimarts Toca Esmuc
Dimarts toca ESMUC

Un cicle estable que mostra la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen dins l’Escola Superior de Música de Catalunya. 

Més informació
Vespres d'Antiga
Vespres d’Antiga

Un dels projectes concertístics principals que impulsa el Departament de Música Antiga de l’ESMUC i la Parròquia de la Basílica Santa Maria del Pi de Barcelona.

Més informació

Col·laboracions amb institucions amigues

Goethe Institut Logo Esmuc Cuadrado
Cicle de Lieder al Goethe-Institut de Barcelona

Una programació de concerts protagonitzats pels estudiants del Màster de Lied “Victoria de los Ángeles”.

Notícia
Musicant Museu Mares
Musicant el Museu Frederic Marès

Cinc concerts dissenyats a partir de la inspiració que produeixen algunes de les sales que formen el Museu. Cada espai es converteix en una sala de cambra.

Notícia
Un cafè amb notes d'antiga
Un cafè amb notes d’Antiga

Els diumenges al matí, la sala de teclats del Museu de la Música acull un cicle de concerts amb diverses formacions d’estudiants i professorat de Música Antiga de l’ESMUC.

Més informació
Logoub
L’ESMUC al XXXIV: Cicle de Música a la UB

També conegut com la shubertiada, es tracta d’un cicle celebrat al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

Notícia
Logo Mnac
El Quartet Vivancos al MNAC

La Banda de l’ESMUC consolida la seva presència fora de l’Escola amb concerts que alternen obres de joves autors amb les de compositors clàssics.

Notícia
Muhba Esmuc
Col·laboració amb el Museu d’Historia de Barcelona

La Fundació Escola Superior de Música de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la recerca i la difusió del patrimoni cultural de la ciutat.

Web del MUHBA