Vull fer un Erasmus a l’ESMUC

Si vols cursar un semestre o un curs acadèmic a l’ESMUC cal que et dirigeixis a l’Oficina de Relacions Internacionals del teu centre. En el cas que tinguin conveni amb l’Escola, ja existeixen uns canals establerts per fer-nos arribar la teva sol·licitud. Seran ells igualment els qui et comunicaran si la teva sol·licitud ha estat acceptada o no.

En el cas que no hi hagi un conveni bilateral establert, l’Oficina del teu centre tramitarà la sol·licitud de l’Erasmus, previ establiment de conveni entre ambdós centres.

En el moment de cursar la teva sol·licitud, cal que consultis el pla d’estudis per veure quines assignatures pots cursar. És important que estableixis les assignatures i el període que t’interessen, ja que posteriorment serà impossible de modificar l’adscripció a assignatures d’impartició individual. Igualment, també pots trobar grups d’assignatures col·lectives tancats per haver arribat al nombre límit d’estudiants. Consulta també el calendari acadèmic per informar-te dels períodes lectius.

L’establiment exacte d’aquestes assignatures vindrà confirmat amb l’aprovació o no de les assignatures sol·licitades del teu Learning Agreement, que et serà retornat abans de començar la teva estada. En cas que calgui (i sigui possible) modificar posteriorment alguna de les assignatures, aquesta modificació s’haurà de reflectir obligatòriament en el Learning Agreement original, que haurà de ser acceptat també pel teu centre d’origen.

Totes les sol·licituds s’han de cursar a través de l’aplicació DREAMAPPLY

Viu l’Esmuc

Des del moment que l’Oficina Erasmus t’hagi donat d’alta com a estudiant de l’ESMUC tindràs a la teva disposició els mateixos serveis i activitats que la resta d’estudiants.

  • Participar en els Conjunts Institucionals estables (Orquestra Simfònica, Cobla, Big Band, Conjunt de Música Antiga, etc) en les mateixes condicions que la resta d’estudiants.

  • Participar en conjunts de cambra, si hi ha disponibilitat.

  • Utilitzar els serveis del parc d’instruments, la biblioteca i l’oficina d’audiovisuals.

  • Accedir a La meva Esmuc (web restringit als estudiants).

  • Assistir als cursos, conferències i classes magistrals que es programin.

  • Sol·licitar entrades gratuïtes o amb descompte per als concerts que es puguin fer a Barcelona i que ofereixin aquesta possibilitat als estudiants de l’Esmuc.

  • Disposar d’aules per a estudiar, fins i tot en caps de setmana i festius.

  • Per resoldre qualsevol dubte: erasmus@esmuc.cat

Erasmusplus Logo