Publicat el 2 de febrer de 2024

Comparteix a:

Cicle de concerts de Jazz al Goethe-Institut Barcelona

New Dimension Collective Esmuc

New Dimension Collective

Enguany es renova la col·laboració entre l’ESMUC i el Goethe-Institut Barcelona per presentar en concert el treball de l’alumnat del Barcelona Jazz Màster a un públic ja consolidat. Comença el cicle el concert de New Dimension Collective i els continuarà Alex Correa Trio, Aleix Cansell Trio, Nicolás Suárez Quintet, Cecilia Collaço Quartet, Camila Arana Quintet i BJM Reunion. A les 19 h, a la seu del Goethe-Institut, ubicat al carrer Roger de Flor, 224, de Barcelona. Els concerts són d’accés lliure.

  • 6 i 20 de febrer, 5 de març, 9 i 23 d’abril i 14 i 28 de maig.

  • 19:00 hores

  • Goethe-Institut Barcelona. Accés lliure. Aforament limitat.


El primer concert de jazz al Goethe-Institut, es fa el dimarts 6 de febrer i és protagonitzat per l’agrupació New Dimension Collective, una formació que estudia i investiga sobre la música de més rabiosa actualitat en el món del jazz i expressa la seva visió artística a través de temes d’artistes com Marquis Hill i altres músics de l’escena de Nova York. També interpreta temes propis i arranjaments especials d’estàndards, que ben segur sorprendran a tothom.

Els intèrprets del New Dimension Collective són Paco Fernández, trompeta; Cristopher Pérez, saxo tenor; Guillaume Coulbois, vibràfon; Biel Roca, piano; Jordi Herrera, contrabaix i Eloy Mañogil, bateria. La contrastada capacitat d’improvisació dels seus components, així com la creativitat individual i entesa col·lectiva, porten aquest grup de brillants talents joves del nostre país a una nova dimensió del jazz i les músiques improvisades.

Cicle de concerts:

6 de febrer: New Dimension Collective

20 de febrer: Alex Correa Trio

5 de març: Aleix Cansell Trio

9 d’abril: Nicolás Suárez Quintet

23 d’abril: Cecilia Collaço Quartet

14 de maig: Camila Arana Quintet

28 de maig: BJM Reunion.

Més informació

Goethe-Institut Barcelona (Roger de Flor, 224. Barcelona)


Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Fem Jazz 2023.