Biblioteca-CRAI

Coneix-nos

Horari Estiu 2024 Catala
Carrusel Recursos Biblio
Cataleg Compositores
Biblioteca Digital
Inclusio

Últimes notícies de la Biblioteca-CRAI

Missió

La missió de la Biblioteca i Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) de l’Escola Superior de Música de Catalunya és donar suport a l’estudi, la docència, la recerca i al treball artístic desenvolupat a l’Escola.

L’Escola Superior de Música de Catalunya ofereix a l’alumnat i professorat una eina bàsica per al desenvolupament de les seves activitats: la Biblioteca-CRAI (Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació), que ha de permetre als usuaris i usuàries aprendre, ensenyar, investigar i formar-se.

A la Biblioteca hi ha tot tipus de documents (partitures, llibres, revistes especialitzades, enregistraments sonors i audiovisuals en diferents formats) relacionats amb la música i amb les disciplines que s’hi interrelacionen, així com recursos electrònics en línia, subscrits o d’accés obert, per a la recerca d’informació i documentació especialitzada. També es posa a la disposició de la comunitat equipament informàtic per consultar Internet, així com la utilització de programari musical (edició de partitures i seqüenciadors) i ofimàtic.

Dins de la biblioteca s’ubica la Botiga ESMUC, amb carpetes, bosses i samarretes de l’Escola.

La Biblioteca-CRAI de l’Escola Superior de Música de Catalunya forma part de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG) i col·labora amb el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).


Catàleg bibliogràfic


Cerca avançada | El meu compte | Ajuda a la cerca


Novetats del mes

Partitures
Llibres i eBooks
CDs i Audiovisuals

.

Contacte i accés

  • Dilluns a divendres de 10 h a 19 h.
    Tancament vacances de Nadal 2023-24: 25 de desembre a 5 de gener (ambdós inclosos)
    Tancament de Setmana Santa 2024: 25 de març a 2 d’abril
    Altres dies de tancament 2023-24: 13 d’octubre, 7 de desembre, 2 d’abril, 26 d’abril

  • (+34) 93 352 30 11

  • (+34) 677 26 00 73

  • biblioteca@esmuc.cat o a través d’un formulari