Biblioteca-CRAI

Coneix-nos

Sala Biblioteca-CRAI de l'ESMUC

L’Escola Superior de Música de Catalunya ofereix als seus estudiants i professors una eina bàsica per al desenvolupament de les seves respectives activitats, la Biblioteca-CRAI (Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació), que ha de permetre a l’usuari d’aprendre, ensenyar, investigar i formar-se.
Hi trobareu tot tipus de documents (partitures, llibres, revistes especialitzades, enregistraments sonors i audiovisuals en diferents formats) tots relacionats amb la música i les disciplines que s’hi interrelacionen, així com recursos electrònics en línia, subscrits o d’accés obert, per a la recerca d’informació i documentació especialitzada.

També posa a la seva disposició equipament informàtic que us permetrà consultar Internet, així com l’ús de programari musical (edició de partitures i seqüenciadors) i ofimàtic.

La Biblioteca-CRAI de l’Escola Superior de Música de Catalunya forma part de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG) i col·labora amb el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Missió

La missió de la Biblioteca i Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigacio (CRAI) de l’Escola Superior de Música de Catalunya és donar suport a l’estudi, la docència, la recerca i al treball artístic desenvolupat a l’Escola.


Notícies

Catàleg bibliogràficCerca avançada | El meu compte | Ajuda a la cerca

Novetats del mes


Partitures
Llibres
Audiovisuals

.


Contacte i accés