Publicat el 20 de febrer de 2024

Comparteix a:

S’obre la preinscripció als màsters 2024-2025

Masters 2024 25

A partir del proper 20 de febrer de 2024, l’Escola Superior de Música de Catalunya obre la preincripció als màsters per al curs 2024-2025.

L’oferta de l’Escola abasta un ampli ventall d’opcions adreçades als professionals de la música que vulguin adquirir coneixements i habilitats artístiques avançades o iniciar-se en tasques d’investigació que podran continuar desplegant i perfeccionant en posteriors estudis de doctorat.

Els programes mantenen un equilibri entre les competències interpretatives i un alt nivell acadèmic, i permeten a l’estudiant assolir el grau d’excel·lència requerit en aquest àmbit formatiu així com millorar les seves opcions laborals.

Per què estudiar un màster a l’ESMUC?

Actualment, l’ESMUC ofereix 15 cursos de màsters i postgraus en diferents àrees d’estudi: la interpretació (Música Clàssica i Contemporània, Antiga, Jazz i Música Moderna, Flamenco, i Lied); orientats a l’estudi i la recerca (Música com art interdisciplinari, Recerca musical, i Flamencologia), i, per últim, els d’especialització (Bandes Sonores i música per a mitjans audiovisuals, Composició amb tecnologies, Pedagogia per a músics, Musicoteràpia, Direcció i gestió de centres educatius artístics, Management i producció musical i Arts escèniques i acció social).

Les persones matriculades a l’ESMUC tenen accés a tots els serveis que ofereix l’Escola, amb les seves instal·lacions, classes perfectament equipades, eines tecnològiques i instruments adequats per a la docència, l’estudi i la pràctica instrumental. Tot l’alumnat de màster, a més, és usuari de la biblioteca de l’Escola, una de les més importants de l’Estat pel seu fons bibliogràfic i audiovisual especialitzat en música.