Alumni

Oportunitats

Museu Frederic Marès Concert Alumni

Si ets Alumni de l’ESMUC podràs accedir a un conjunt d’ofertes laborals com ara el Cor i Orquestra pilots o bé inscriure’t a la borsa d’intèrprets i grups musicals.


Ofertes laborals

Si ets un/a particular, institució o entitat que necessita professionals de l’àmbit de la música pots omplir el següent formulari i es derivarà l’oferta a les persones candidates corresponents, sigui per àmbit o perfil professional. 


Catàleg d’intèrprets i grups musicals Alumni

Anualment, pels volts de novembre, s’obre una convocatòria per tal de disposar d’una borsa de projectes musicals de la comunitat graduada de l’ESMUC. Poden ser actuacions puntuals, cicles privats o participació en fires i festivals de reconeixement i projecció, com la Fira Mediterrània o el Mercat de Música Viva de Vic. El nombre d’integrants de les formacions és lliure.

Els requisits per inscriure una iniciativa són:

  • Que l’agrupació estigui formada en un 75% per Alumni de l’ESMUC.
  • Que almenys una de les persones de la formació sigui titulada de l’ESMUC en les cinc darreres promocions.

Cor i Orquestra pilots

Cor I Orquestra

L’Orquestra i el Cor pilots de l’Escola són conjunts professionals formats per Alumni de l’ESMUC, destinats, sobretot, a cobrir les pràctiques de direcció de l’alumnat de l’Escola. 

Un cop l’any s’obre una convocatòria per accedir-hi, i es tracta de sessions remunerades regulades per les tarifes aprovades pel Patronat de l’ESMUC.