Alumni

Oportunitats

Museu Frederic Marès Concert Alumni

Si ets Alumni de l’ESMUC podràs accedir a un conjunt d’ofertes laborals com ara el Cor i Orquestra pilots o bé inscriure’t a la borsa d’intèrprets i grups musicals.


Ofertes laborals

Si ets un/a particular, institució o entitat que necessita professionals de l’àmbit de la música pots omplir el següent formulari i es derivarà l’oferta a les persones candidates corresponents, sigui per àmbit o perfil professional. 


Catàleg d’intèrprets i grups musicals Alumni

Anualment s’obre una convocatòria per tal de disposar d’una borsa de projectes musicals de la comunitat graduada de l’ESMUC. Poden ser actuacions puntuals, cicles privats o participació en fires i festivals de reconeixement i projecció, com la Fira Mediterrània o el Mercat de Música Viva de Vic. 

La convocatòria s’obre cap al mes de novembre i s’hi inscriuen iniciatives de titulats de les darreres 5 promocions. 


Cor i Orquestra pilots

Cor I Orquestra

L’Orquestra i el Cor pilots de l’Escola són conjunts professionals formats per Alumni de l’ESMUC, destinats, sobretot, a cobrir les pràctiques de direcció de l’alumnat de l’Escola. 

Un cop l’any s’obre una convocatòria per accedir-hi, i es tracta de sessions remunerades regulades per les tarifes aprovades pel Patronat de l’ESMUC.