Curriculum Producció i gestió
Les assignatures marcades amb un asterisc (*) NO s’ofereixen cada curs. Consulta els horaris vigents.
| Matèries i Assignatures | 1r curs | 2n curs | 3r curs | 4t curs | Total |
|||||
| ECTS | h | ECTS | h | ECTS | h | ECTS | h | ECTS | h | |
| Cultura, pensament i història (FB) | ||||||||||
| Música i cultura I, II i III | 6 | 90 | 3 | 45 | | | | | 9 | 135 |
| Desenvolupament professional | 3 | 45 | | | | | | | 3 | 45 |
| Estètica I, II | | | | | 4 | 60 | | | 4 | 60 |
| Llenguatges i tècnica de la música (FB) | ||||||||||
| Fonaments d'acústica | 3 | 22,5 | | | | | | | 3 | 22,5 |
| Metodologies d'anàlisi musical | 4 | 45 | | | | | | | 4 | 45 |
| Percepció auditiva general | 3 | 45 | | | | | | | 3 | 45 |
| Fonaments de la composició | 4 | 45 | | | | | | | 4 | 45 |
| Formació instrumental complementària (OB) | ||||||||||
| Instrument secundari 1 a 6 | 4 | 15 | 4 | 15 | 4 | 15 | | | 12 | 45 |
| Musica de conjunt (OB) | ||||||||||
| Cor | 2 | 45 | | | | | | | 2 | 45 |
| Conjunt instrumental 1 i 2 | | | 2 | 22,5 | 2 | 22,5 | | | 4 | 45 |
| Comunicació, promoció i representació (OB) | ||||||||||
| Marketing * | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Música i comunicació en l'entorn global * | 3 | 30 | | | | | | | 3 | 30 |
| Management i intermediació | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Distribució i comercialització de continguts musicals * | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Sociologia de la música * | 4 | 45 | | | | | | | 4 | 45 |
| Tècniques de comunicació | | | | | | | 3 | 30 | 3 | 30 |
| Gestió econòmica (OB) | ||||||||||
| Dimensió económica del sector musical * | 4 | 30 | | | | | | | 4 | 30 |
| Patrocini i mecenatge * | | | | | 4 | 30 | | | 4 | 30 |
| Gestió comptable i financera * | 6 | 45 | | | | | | | 6 | 45 |
| Gestió i planificació pressupostària * | | | 6 | 45 | | | | | 6 | 45 |
| Emprenedoria i creació d'empreses | | | | | | | 3 | 30 | 3 | 30 |
| Entorns de la gestió cultural (OB) | ||||||||||
| Gestió de centres educatius | | | | | | | 3 | 30 | 3 | 30 |
| Gestió de projectes comunitaris * | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Les arts en viu * | | | 4 | 30 | | | | | 4 | 30 |
| L'entorn empresarial * | | | 4 | 30 | | | | | 4 | 30 |
| L'entorn municipal * | | | | | 3 | 30 | | | 3 | 30 |
| Patrimoni musical | | | | | | | 3 | 30 | 3 | 30 |
| Legislació (OB) | ||||||||||
| Marc públic i institucional de la música | 2 | 30 | | | | | | | 2 | 30 |
| Dret I * | | | 4 | 30 | | | | | 4 | 30 |
| Dret II * | | | | | 4 | 30 | | | 4 | 30 |
| Drets de propietat intel·lectual * | | | | | | | 2 | 15 | 2 | 15 |
| Producció (OB) | ||||||||||
| Planificació estratègica i disseny de projectes culturals * | 4 | 30 | | | | | | | 4 | 30 |
| Producció de concerts i esdeveniments musicals | 4 | 30 | | | | | | | 4 | 30 |
| Producció aplicada a la indústria musical * | | | 4 | 30 | | | | | 4 | 30 |
| Programació musical | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Gestió d'equips * | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Gestió de la innovació * | | | | | 3 | 30 | | | 3 | 30 |
| Tecnologia musical (OB) | ||||||||||
| Introducció a la tecnologia musical | 2 | 22,5 | | | | | | | 2 | 22,5 |
| Tècniques d'enregistrament i postproducció I | 2 | 22,5 | | | | | | | 2 | 22,5 |
| Tècniques d'enregistrament i postproducció II | | | 3 | 30 | | | | | 3 | 30 |
| Tecnologia aplicada a la producció i difusió I | | | | | 3 | 30 | | | 3 | 30 |
| Tecnologia aplicada a la producció i difusió II | | | | | | | 4 | 30 | 4 | 30 |
| Acústica de recintes * | | | 4 | 30 | | | | | 4 | 30 |
| Pràctiques (OB) | ||||||||||
| Pràcticum de producció i gestió I | | | | | 20 | 20 | | | 20 | 20 |
| Pràcticum de producció i gestió II | | | | | | | 20 | 20 | 20 | 20 |
| Pràctiques internes I, II i III | | | 4 | 20 | 4 | 20 | 4 | 20 | 12 | 60 |
| Matèries optatives (OP) | ||||||||||
| Història de la música popular, Historia de la música dels segles XX i XXI / Historia del jazz | | | | | 4 | 45 | 4 | 45 | 8 | 90 |
| Crèdits optatius | | | | | 3 | 45 | 6 | 45 | 9 | 90 |
| Treball final (TFG) | ||||||||||
| Metodologies de recerca | | | | | 2 | 30 | | | 2 | 30 |
| Treball fi de grau | | | | | | | 8 | 15 | 8 | 15 |
| TOTAL | 60 | 637,5 | 60 | 507,5 | 60 | 407,5 | 60 | 310 | 240 | 1862,5 |