Col·laboracions

Curs 2021-2022

Goethe Institut Logo Esmuc Cuadrado
Cicle de Lieder al Goethe-Institut de Barcelona

Una programació de concerts protagonitzats pels estudiants del Màster de Lied “Victoria de los Ángeles”.

Notícia

Musicant Museu Mares
Musicant el Museu Frederic Marès

Cinc concerts dissenyats a partir de la inspiració que produeixen algunes de les sales que formen el Museu. Cada espai es converteix en una sala de cambra.

Notícia

Un cafè amb notes d'antiga
Un cafè amb notes d’Antiga

Els diumenges al matí, la sala de teclats del Museu de la Música acull un cicle de concerts amb diverses formacions d’estudiants i professorat de Música Antiga de l’ESMUC.

Més informació

Logoub
L’ESMUC al XXXIV: Cicle de Música a la UB

També conegut com la shubertiada, es tracta d’un cicle celebrat al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

Notícia

Logo Mnac
Col·laboracions amb el MNAC

El Quartet Vivancos consolida la seva presència fora de l’Escola amb concerts al MNAC. A més, al 2022 l’ESMUC participa a les activitats de l’exposició William Turner.

Notícia

Muhba Esmuc
Col·laboració amb el Museu d’Historia de Barcelona

La Fundació Escola Superior de Música de Catalunya i l’Institut de Cultura de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per treballar conjuntament en la recerca i la difusió del patrimoni cultural de la ciutat.

Web del MUHBA

Bachcelona 2022 Esmuc 2
Bachcelona

El Bachcelona és un Festival que convida als intèrprets internacionals més reconeguts pel repertori de Johann Sebastian Bach. L’ESMUC hi col·labora fent concerts i classes magistrals.

Notícia

Fundacio Miro Esmuc
Música a les sales de la Fundació Miró

L’exposició de la Fundació Miró El llegat més íntim presenta obres, dibuixos i esbossos de l’artista amb improvisacions musicals dels estudiants de l’ESMUC de fons.

Notícia

Ciutat Flamenco Esmuc
Ciutat Flamenco

L’ESMUC i el Taller de Músics s’uneixen per homenatjar Paco de Lucía en un espectacle que forma part del Festival Ciutat Flamenco.

Notícia

Ateneu Logo Esmuc
Música a L’Ateneu Barcelonès

Els estudiants de l’ESMUC han participat en cicles de L’Ateneu Barcelonès, com l’Oasi musical (amb obres del Montsalvatge, Toldrà, Mompou, Garreta, …) o el cicle d’estiu Juliol a la fresca.

Notícia