Publicat el 23 de maig de 2024

Comparteix a:

Seminaris de Sonologia sobre Sintetitzadors modulars

Codera 1

Performativitat amb sintetitzador modular. Luís Codera Puzo.

El departament de Sonologia de l’ESMUC organitza tres tallers oberts dedicats al sintetitzador modular i amb la participació de Toni Gutiérrez, Colleen i Luis Codera Puzo (graduat de l’Escola). Els tres tallers es faran el 27 de maig, el 3 de juny i el dimarts 25 de juny. L’aforament és limitat i per assistir cal reservar per correu electrònic a abarrachina@esmuc.cat

  • Dilluns 27 de maig, dilluns 3 i dimarts 25 de juny

  • Aula A109 de l’ESMUC


Els tallers del Seminari de Sonologia són els següents:

ARP 2600: Present i futur dels sintetizadors analògics. Dilluns 27 de maig. De 10 h a 13 h i de 13.30 h a 15.30 h Aula A109.

Toni Gutierrez, de l’empresa ANTONUS, explica en aquest taller pràctic els motius de l’ús i la demanda de sistemes de sintetitzadors analògics en l’escena musical actual. A través d’un sistema Antonus 2600 (rèplica fidel del mític ARP2600) es treballa sobre l’essència i detalls dels sistemes analògics purs, els motius del seu ús en l’escena actual i en el futur pròxim. 

Tècniques esteses per al sintetitzadors monofònic semi-modular Moog Grandmother. Dilluns 3 de juny. D’11 h a 14 h. Aula A109.

L’artista Colleen fa una demostració pràctica del procès de creació (composició, interpretació, síntesi, producció) de l’àlbum doble Le jour et la nuit du réel i la seva versió en directe. Colleen farà la sessió amb el sintetitzador monofònic semi-modular Moog Grandmother, delay analògic Moogerfooger MF-104M Analog Delay, delay de cinta Roland Space Echo RE-201 i seqüenciador Squarp Hapax. 

Performativitat amb sintetitzador modular. Dimarts 25 de juny. De 10 h a 13 h. Aula A109.

El taller del compositor Luis Codera Puzo se centrarà en la personalització i les diferents aproximacions als sistemes modulars Eurorack, estratègies i filosofies de performativitat i la seva aplicació a la música de cambra amb formacions instrumentals. Tots aquests temes a través d’exemples musicals de sintetitzadors en el context de la música clàssica contemporània 

Més informació

Aforament limitat. Per assistir a qualsevol dels tallers cal escriure a: abarrachina@esmuc.cat.

Taller Cultura del Sampling | Sonologia i Pedagogia ESMUC.