Publicat el 3 de febrer de 2022

Comparteix a:

Participació de l’Alumni Pedro Beriso al Così fan tutte

Pedro Beriso

L’alumni Pedro Beriso participa en una nova producció del Così fan tutte (1790) de W.A. Mozart a l’Opera Ballet Vlaanderen.

Beriso participa en la seva condició d’assistent i repertorista del prestigiosíssim director britànic Trevor Pinnock en una producció que va estrenar-se l’1 de febrer a l’Opera de Vlaanderen i que extendrà les seves funcions fins el dia 13. Aleshores, la producció es podrà veure a la ciutat flamenca de Gent a partir del dia 23 de febrer i fins el dia 6 de març.

Beriso, alumne de l’ESMUC en el seu moment dels professors Jordi Mora (direcció) i Mireia Pintó (cant), ha pogut treballar en aquesta producció dirigida escènicament per Anne Teresa De Keersmaeker i, musicalment, per Trevor Pinnock que dirigeix, a part del corresponent cast de cantants, a la Symfonisch Orkest Opera Ballet Vlaanderen i el Chorus Koor Opera Ballet Vlaanderen. Pinnock, a través de les xarxes socials, ha fet saber que el paper de Beriso, en aquesta producció, és crucial per les tasques desenvolupades en els assaigs de la producció, així com per assumir la part dels recitatius secs.