Publicat el 3 de maig de 2024

Comparteix a:

FEMJAZZ 2024, concert de jazz femení i europeu

Fem Jazz 2022

Concert FEMJazz (Arxiu).

Un any més, la col·laboració dels instituts culturals d’Alemanya, França i Itàlia, amb l’Escola Superior de Música de Catalunya, presenta una nova proposta de FEMJAZZ, un concert femení i europeu per celebrar el Dia d’Europa. Amb la participació de diferents músiques provinents dels països europeus coorganitzadors, el concert tindrà lloc el dijous 9 de maig, coincidint amb la celebració del Dia d’Europa, a les 19.30 h, a l’Institut Français (C. Moià, 8, de Barcelona). Accés lliure amb reserva prèvia.

  • Dijous 9 de maig

  • 19:30 h

  • Institut Français (C. Moià, 8, Barcelona). Accés lliure amb reserva prèvia


Theresia Philipp (Alemanya), Ottavia Rinaldi (Itàlia), Angela Strandberg (França) i Maria Cecília Collaço, Lídia García, Camilia Arana i Aleix Cansell, de l’ESMUC, interpretaran un programa que recull les visions musicals de les diferents intèrprets. Com en altres edicions cal destacar que les professionals convidades toquen els instruments de jazz tradicionalment més tocats per homes, com la bateria, el baix, la trompeta i el saxo.

Els tres instituts culturals formen part de l’anomenat clúster EUNIC, creat amb la voluntat de treballar per la pau en l’àmbit cultural. En aquest clúster també hi participen el British Council, la representació de la Unió Europea, l’Institut Ramon Llull i l’Institut Cervantes. En aquest cas, la música de jazz, característica per al diàleg entre els intèrprets musicals, sembla la millor forma per arribar a aquest objectiu.

Intèrprets

Theresia Philipp, saxo alt

Ottavia Rinaldi, arpa

Angela Strandberg, trompeta i cant

Maria Cecília Collaço, bateria

Lídia García, contrabaix

Camilia Arana, cant

Aleix Cansell, piano

Més informació:

Reserva prèvia
Institut Français
Institut Italià
Goethe Institut
Clúster EUNIC

Organitzat per l’Institut Français, l’Institut Italià de Cultura, el Goethe Institut i l’ESMUC. Amb el suport d’EUNIC (EU National Institutes for Culture).


Accés lliure amb reserva prèvia.

Femjazz 2024
Femjazz 2024.