Publicat el 13 de setembre de 2023

Comparteix a:

Concert ESMUC a les Festes de la Mercè amb el graduat AlexDeLion

Alexdelion

AlexDeLion.

L’Escola Superior de Música de Catalunya presenta el concert del graduat AlexDeLion a les Festes de la Mercè. El músic mallorquí mostrarà el seu projecte de jazz-pop Visiones de Oniria en directe, el dilluns 25 de setembre, a les 12.30 h, als Jardins del Doctor Pla i Armengol. Des de fa uns anys, els centres d’ensenyaments artístics superiors aporten diferents propostes al programa de les festes de la Mercè perquè el públic de la ciutat conegui les formacions i solistes que surten de les aules. Àlex també presenta enguany el seu projecte al Mercat de Música Viva de Vic.

  • Dilluns 25 de setembre

  • 12:30 h

  • Jardins del Doctor Pla i Armengol. Accés lliure.


“AlexDeLion és un jove cantant, productor i pianista mallorquí que ha fet la seva irrupció en l’escena musical amb força i idees fresques. La seva música podria definir-se com pop amb inequívoques influències del jazz, barrejades amb unes dosis de trap: ell mateix prefereix anomenar chill trap la seva manera de treballar aquest subgènere, pels matisos suaus, tranquils que li aporta.

Acompanyat per la seva banda (guitarra, baix elèctric, teclats i bateria), AlexDeLion presenta a La Mercè Visiones de Oniria, un treball discogràfic autoproduït, de caràcter personal i introspectiu, amb què l’intèrpret ha volgut aprendre i descobrir-se en el camí. Són temes que miren de fusionar el mainstream amb l’old school musical i que inclouen solos i seccions instrumentals de groove en el seu directe.

AlexDeLion és un talent sorgit de l’ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya. Visiones de Oniria és el resultat d’hores i hores d’escriure, produir, mesclar, fer dibuixos i dissenyar lletres. Una part del músic es troba encriptada en cançons, que, com ell mateix reconeix, són l’inici d’un periple que anirà creixent en cada nou treball”. (Barcelona.cat/lamerce)

Més informació

Accés lliure.

AlexDeLion. VU Sessions.