Publicat el 28 de juny de 2024

Comparteix a:

Aina & Eric, i Júlia Rodríguez al Mercat de Música Viva de Vic 2024

Esmuc Mmvv 2024

Julia Rodríguez, i Aina & Eric.

La nova edició del Mercat de Música Viva de Vic, que tindrà lloc del 18 al 21 de setembre acollirà la participació de dues propostes de graduats de l’Escola Superior de Música de Catalunya, dins de la secció Off Mercat. En aquesta ocasió el duo Aina & Eric (Aina López i Èric Elias) i la cantant Julia Rodríguez oferiran les seves propostes musicals el 20 de setembre, a la plaça dels Màrtirs, a les 22 h i 20 h, respectivament. Com ja és tradicional l’ESMUC presenta projectes musicals professionals al Mercat que sorgeixen del seu alumnat. Els dos concerts són gratuïts.

  • Divendres 20 de setembre.

  • Julia Rodríguez, 20 h. | Aina & Eric, 22 h.

  • Plaça dels Màrtirs, Vic. Concerts gratuïts.


La presència de l’ESMUC al Mercat constitueix un aparador de projectes nascuts a l’escola, i ajuden a enllaçar el món acadèmic amb el professional. L’Oficina Alumni de l’Escola acompanya les graduades i graduats en els primers anys de la seva trajectòria com a professionals de la música, facilitant-los assessorament i els contactes amb promotors, ajuntaments i institucions públiques. També a organitzacions privades interessades en la seva contractació. Enguany, a més de les propostes que presenta l’ESMUC, participaran músics, músiques i bandes professionals ja consolides, com ara Marco Mezquida i Magalí Datzira, entre altres.

Julia Rodríguez

El folklore canari i el folklore llatinoamericà, amb pinzellades de jazz, són fonts musicals que han estat presents al llarg de la vida de Julia Rodríguez. El mestissatge del folklore amb instruments tradicionals, com el timple canari o el cuatro veneçolà, amb sons més actuals l’han ajudada a crear un llenguatge propi, combinat amb una veu que s’alça antiga i nova, que s’uneix al so d’aquesta nova generació de joves cantautores, com Silvana Estrada o Valeria Castro.
Julia Rodríguez: veu i instruments de corda; Pol Ribó: percussió
Juan Pablo Egúsquiza: baix.

Julia Rodriguez Esmuc
Julia Rodriguez.

Aina & Eric

Captivats pel repte d’explorar totes les possibilitats i totes les sonoritats que aquesta proposta de petit format els ofereix, Aina & Eric converteixen l’escenari en un espai creatiu on tenen cabuda diferents estils, com el jazz, el pop o el gòspel. L’espectacle que proposen és poc convencional, ple d’experimentació i de joc. La seva música s’omple de bones energies i de melodies, de groove i d’harmonies per crear tant moments molt dinàmics com moments de llagrimeta.  
Aina López: saxòfon i veu; Eric Elias, baix.

Aina Eric Esmuc
Aina & Eric.
Més informació

Concerts d’accés lliure.

Julia Rodríguez, VU Sessions.
Aina & Eric. Trailer.