Publicat el 20 de setembre de 2022

Comparteix a:

Nova edició del cicle ‘Dimarts Toca ESMUC’

Nova Dimarts Toca Esmuc
Dimarts Toca ESMUC

Els dimarts a les 18.15 h. Sala d’Orquestra de l’ESMUC. Accés lliure.

A partir del 11 d’octubre torna el cicle Dimarts Toca ESMUC per mostrar la diversitat musical de l’Escola

El dimarts 11 d’octubre reprenem el cicle Dimarts Toca ESMUC, un projecte per mostrar la diversitat d’estils i formats musicals que conviuen a l’Escola amb concerts setmanals durant tot l’any acadèmic. L’alumnat de l’especialitat de Producció i Gestió col·labora en l’organització d’aquestes actuacions com a part pràctica de la seva formació. L’entrada és lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala. Cal dir que l’inici del cicle estava previst per al dimarts 4 d’octubre, però per causes alienes a l’ESMUC s’ha hagut de canviar la data.

Concert de Dimarts Toca ESMUC: ‘La serva padrona’.

Aquesta temporada els concerts tindran lloc a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC, a les 18:15 h. Estudiants, graduats i professorat oferiran les seves interpretacions i projectes en el marc d’aquesta nova edició del cicle. Els concerts són oberts i gratuïts i volen mostrar a la ciutadania la feina acadèmica i musical que es desenvolupa al centre, així com l’alta qualitat dels intèrprets.

El cicle compta amb la participació i col·laboració dels estudiants de l’especialitat de Producció i Gestió que se n’encarreguen de gestionar la major part de tota la producció i les diferents accions necessàries perquè públic i músics puguin gaudir del concert. El programa de les diferents propostes que es presenten als Dimarts Toca ESMUC es publicarà ben aviat.

Concerts Alumni ESMUC

Dimarts Toca ESMUC
Programació del curs 2021-2022
Programació del curs 2022-2023 (pròximament)

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.