Publicat el 22 de setembre de 2022

Comparteix a:

L’ESMUC a la reunió anual de Coordinadors Internacionals de l’AEC

Aec Ircs Meeting 2022 1 1
Reunió anual de Coordinadors Internacionacionals de l’AEC.

Del 22 al 24 de setembre. Conservatori Nino Rota de Monopoli (Itàlia).

L’ESMUC ha participat a la Reunió anual de Coordinadors/es Internacionals de l’AEC

Del 22 al 24 de setembre, el conservatori Nino Rota de Monopoli (Itàlia) ha estat la seu de la reunió anual de Coordinadors de Relacions Internacionals de l’Associació Europea de Conservatoris (AEC). L’ESMUC ha participat amb la presència de la Doctora Melissa Mercadal, subdirectora d’Ordenació i Planificació Acadèmica de l’ESMUC, i Gemma Gascon, de l’Oficina de Mobilitat i Alumni.

Association Européenne des Conservatoires Académies de Musique et Musikhochschulen.

Sota el títol “Shaking hands again”–Enhancing resilience through internationalisation”, el congrés ha reunit a representants de 300 conservatoris superiors de música que estan associats a l’AEC. Aquesta trobada anual ha centrat els seus treballs en com es pot desenvolupar la internacionalització mitjançant la comunicació i les sinergies interculturals en un sector cultural desafiant i globalitzat.
 
El programa de la reunió mostrava una gran varietat d’activitats com ara conferències sobre temes específics de rellevància actual, grups de treball i de discussió, concerts, etc. La Doctora Melissa Mercadal forma part de l’International Benchmarking Group-Subgroup d’International Relations Coordinators.
 
L’Associació Europea de Conservatoris (AEC) és una xarxa cultural i educativa europea amb unes 300 institucions associades de 57 països dedicades a la formació musical superior.

Més informació: