Publicat el 1 de febrer de 2022

Comparteix a:

Dos Alumni protagonistes del concert de l’OBC d’aquesta setmana

Joan Magrané I Joan Ramon Olivé

El baríton Josep Ramon Olivé i el compositor Joan Magrané participen en La Passione, la nova producció de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

La Passione de Haydn

Dissabte 5 de febrer, 19 h. Diumenge 6 de febrer, 11 h.
Sala 1 Pau Casals.

El baríton Josep Ramon Olivé i el compositor Joan Magrané participen, des de les seves respectives disciplines, en la nova producció, d’aquest cap de setmana, de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) La Passione que dirigida per Kazushi Ono inclourà obres de Franz Joseph Haydn (1732-1809), Alexander Zemlinsky (1871-1942) i Joan Magrané (1988).

Una de les obres més representatives de la crisi musical austríaca, la Simfonia La Passione (1768) de Haydn, l’extraordinària Simfonia Lírica, opus 18 (1922-1923) de Zemlinsky i l’estrena d’Obreda (2020) de Joan Magrané constitueixen el gruix d’un programa on a part de l’estrena del compositor reusenc, amb textos de l’artista Perejaume, també comptarà amb el concurs d’Olivé en la interpretació de les obres de Magrané i Zemlinsky. També hi haurà, a més, la participació de la soprano alemanya Annete Dasch. Els concerts de La Passione tindran lloc a la Sala 1 de L’Auditori de Barcelona el dissabte 5 (19 h) i diumenge 6 de febrer (11 h). Poden adquirir-se localitats al web de l’Auditori. La comunitat educativa de l’ESMUC pot adquirir les entrades a 5 euros 48h abans d’aquests concerts.