Publicat el 8 de març de 2023

Comparteix a:

‘¿Cómo?’, obra sonora presentada pels estudiants d’Etnomusicologia III

Obra Sonora Como Etnomusicologia Esmuc 1

Les estudiants Martina Agustí, Paula Espinet, Nina Canals, Kalina Paz, Irene Urgell i Diana Valls, de l’assignatura d’Etnomusicologia III a l’ESMUC, que imparteix la musicòloga Illaria Sartori, presenten l’obra sonora “¿Cómo?a l’exposició en clau de gènere Habitar els marges que pot visitar-se des del 2 de març fins al 31 de març al Centre Cívic Barceloneta.

L’obra sonora ¿Cómo? és una peça audiovisual creada amb sons enregistrats durant 3 sessions d’enregistrament de camp realitzades en col·laboració amb el Centre Cívic Barceloneta, la Biblioteca Barceloneta La Fraternitat i La casa de la Barceloneta 1761. L’activitat entra en el marc del projecte Barceloneta-Dones-Sons, actiu des del 2020. A les darreres edicions es van realitzar projectes com “Sons Dona / Sons d’Ona” (2020) i “Veus Vives” (2021).

La peça té com a objectiu explorar la idea de marge des de dues perspectives diferents. La primera perspectiva ha tingut com a objectiu conèixer amb profunditat els marges socials que aplica la nostra societat a les dones des de fa molt temps. La segona vol introduir un punt de vista estètic que treballi amb els llindars, les fronteres i els contrastos entre sons per representar la incredulitat davant la posició marginada de la dona.

  • Fins al 31 de març.

  • Centre Cívic BarcelonetaVídeo Sons d’ona / Dona. Estudiants d’Etnomusicolgia de l’ESMUC.