Préstec interbibliotecari i obtenció de documents

El servei de préstec interbibliotecari té com a objectiu l’intercanvi i l’obtenció de documents entre diferents biblioteques.

  • Usuaris interns
    Els estudiants, professors, PAS de l’Esmuc i usuaris/àries amb carnet de la Biblioteca que vulguin demanar en préstec documents d’altres biblioteques han d’omplir el següent formulari, indicant les seves dades i les dades del document que vulguin sol·licitar.

  • Usuaris externs
    Les biblioteques i centres de documentació que vulguin demanar en préstec documents de l’Esmuc pels seus usuaris/àries han d’omplir el següent formulari, indicant les seves dades i les dades del document que vulguin sol·licitar.

Podeu consultar les tarifes del préstec interbibliotecari i l’enviament de còpies tant per a usuaris/àries interns/nes com externs/nes.

D’altra banda, també podeu consultar els catàlegs col·lectius dels centres amb els quals tenim acords de gratuïtat en l’intercanvi de documents. Es tracta del catàleg de les BEG (Biblioteques Especialitzades de Catalunya), Atena (Catàleg Col·lectiu de les Biblioteques de Catalunya que inclou les de la Diputació de Barcelona. Intercanvi vigent mitjançant el projecte VALISA del Servei de Biblioteques de Catalunya ) i CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes).