Publicat el 7 de febrer de 2023

Comparteix a:

La Biblioteca-CRAI ESMUC s’afegeix a VALISA, servei nacional de préstec interbibliotecari

Valisa

El Servei Nacional de Préstec Interbibliotecari VALISA es un sistema de préstec interbibliotecari d’escala nacional, coordinat des del Departament de Cultura a través del Servei de Biblioteques.

Aquest sistema connecta les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, la Biblioteca de Catalunya, la Central de Préstec i Serveis Especials (CePSE). Recentment s’han incorporat algunes biblioteques especialitzades de Catalunya. Entre aquestes últimes es troba la Biblioteca-CRAI ESMUC.

Aquesta incorporació de la nostra Biblioteca a VALISA comporta per als nostres usuaris i usuàries la possibilitat d’accedir a documents procedents de qualsevol biblioteca adherida al programa, incloses les biblioteques públiques municipals. Al mateix temps, ens convertim en proveïdors de la resta de biblioteques poden projectar el nostre fons especialitzat a biblioteques públiques i especialitzades.

Si ets membre de la Biblioteca-Crai ESMUC, i trobes un document en qualsevol dels catàlegs següents, només cal que ens facis arribar un correu a biblioteca@esmuc.cat i nosaltres ens encarreguem de gestionar la teva petició.

Si ets usuari o usuària d’una biblioteca pública o de qualsevol biblioteca pertanyent al Sistema de Lectura Pública de Catalunya, podràs realitzar la teva petició des de la teva biblioteca que ens la farà arribar a nosaltres. Podràs accedir a un ampli catàleg de CDs, partitures i llibres especialitzats en música.