Formació

Grau Superior de Dansa Contemporània (Coreografia) i Arts Relacionades per la University College Chichester (Anglaterra, 2000); Erasmus al School for New Dance Development -SNDO (Holanda, 2000 /2002); Curs formatiu de Contact Improvisació amb Nancy Stark Smith al Earth Dance, Massachusetts, EEUU. (2006), Paris (2007); Postgrau d’Arts Escèniques i Educació, Itinerari de Moviment, Institut del Teatre (2020).

Cursos de Formació en els diversos mètodes corporals i pedagògics: Axis Sylabus, Pedagogia Sistèmica, Body Music, Anatomia per al Moviment, Feldenkrais, Release, Body-mind Centering, Meditació Vipassana, Educació Somàtica, Mindfulness, Eutonía, Moviment Autèntic, i AiKido.

Concerts

Dins l’àmbit d’interpretació forma part del col·lectiu ‘Three on a Tree’ (Laura Dorna i Taïs Oriol) des del 2018, han actuat a l’Eix Festival Cardedeu (2018 i 2019) i al MontMusic Festival (2019).

També ha actuat i col·laborat amb Dominik Boruchi ‘Cuerpo Desa(r)mado’ (2009-2012); Actuació i creació de ‘Peces d’Improvisació’ als Festivals Internacionals de CI llistats en el apartat anterior; Ballarina a l’Opera Macbeth, Coreografia: Michael Keegan-Dolan, en el Gran Teatre del Liceu de Barcelona(2004).

Recerca • Consciència i activació del Centre de Gravetat Anatòmic en la pràctica musical, en la organització i l’ús quotidià del cos.
 • Educació Somàtica aplicada a músics i ballarins.
 • Relació i complementació entre cos, Art, Educació i el procés personal.
 • Didàctica del moviment.
 • Co-influència entre Improvisació Musical i Improvisació de Moviment.
 • Consciència corporal, emocional, i mental en la interpretació escènica, ja sigui dansa, musica o teatre.Publicacions • Momblant, E. (2017). Presencia, ni más ni menos, Boletin Informativo Federación Internacional de Eutonía, 10.
 • Momblant, E. (2013). Vivencia corporal de la verticalidad. Campus virtual Màster de Pedagogia per a músics, ESMUC.
Projectes de recerca: 


 • Grup de recerca MuMoI (2013)
 • Ponència sobre l’estat de Fluïdesa en l’acció de la Improvisació de moviment en els NEURO Concerts, ‘Ressonància Mutua’, organitzat per d’Institut de Recerca en Cervell, Cognició i Conducta (IR3C) de la Universitat de Barcelona i l’Esmuc. (2013)
 • Organització i docència de diverses edicions de la Jam de Música i Moviment  a l’ESMUC (2018, 2019, 2020).Trajectòria

En gestió i organització cultural és membre fundacional de l’associació As d’Arts: Associació d’Artistes Performatius de Cardedeu, des de 2010.

Docència

Actualment imparteix cursos regulars i intensius de Contact Improvisació (CI) i Educació Somàtica a Tragant Dansa, Centre Superior d’Arts Escèniques EsArt i a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Anteriorment, ha impartit cursos regulars i intensius a INECF Lleida, INEFC Barcelona, l’Escola d’Expressió i Psicomotricitat de BCN , Facultad de Deporte de la Universidad de Leon; Conservatorio Superior de Danza de Málaga; Centro Cultural de Porto Alegre, Universitat de Pelotas i Centro Coreográfico de Rio de Janeiro, Brasil; Institute for Choreography and Dance, Cork, Irlanda.

També ha sigut professora convidada a Festivals i Congressos Internacionals de CI a Rússia, Brasil, Israel, Alemanya, França, Itàlia, Catalunya, Ucraïna, Finlàndia i Suècia.