Enric Enrich

Departament de Tecnologies i Gesti贸 de la M煤sica

eenrich@esmuc.cat

Drets de propietat intel路lectual

Enrich Enric

Traject貌ria

Enric Enrich exerceix com advocat a Barcelona des de 1980, actualment a聽Enrich Advocats, dedicat al dret mercantil en general i dret de l鈥檈ntreteniment i al assessorament en general a les empreses i persones de les industries creatives.

Est脿 especialitzat en dret mercantil, internacional i dret de la propietat intel路lectual i imatge, mat猫ries sobre les quals imparteix classes i escriu. Representa a clients nacionals i estrangers als diversos sectors de l鈥檈ntreteniment i les ind煤stries culturals i musicals en tot all貌 relacionat amb la protecci贸 de drets, negociaci贸, redacci贸 de contractes i resolucions de conflictes.

Ha presidit la Secci贸 de Drets de Propietat Intel路lectual e Imatge del Col路legi d鈥橝dvocats de Barcelona, i el comit猫 de Entertainment and Copyright-Intellectual Property de la International Bar Association (IBA).

脡s 脿rbitre de l鈥橭rganitzaci贸 Mundial de Propietat Intel路lectual (OMPI) i de la Independent Film & Television Alliance (IFTA, abans AFMA), membre de la International Association of Entertainment Lawyers (IAEL), i ALADDA, secci贸 espanyola d鈥 Association Litteraire et Artistique Internationale (ALAI).

Doc猫ncia

Ha estat professor al Master Global Entertainment and Music Business del聽Berklee College of Music, a Valencia.

Actualment 茅s professor al聽Postgrau de Gesti贸 d鈥橢mpreses de la Industria de la M煤sica聽(UPF 鈥 IDEC); al m貌dul de聽Music Business聽al Master del Conservatori del Liceu de Barcelona, i participa com a expert al聽Master Online d鈥橝rt Contemporani聽de la Universitat de Barcelona.

脡s ponent en diversos cursos de m脿ster i postgrau de propietat intel路lectual i drets d鈥檌matge, a escoles de dret, de musica i de cinema