Anna Puig

Departament d'Educaci贸 i Mediaci贸 Art铆stica

apuig1@esmuc.cat

Disseny, desenvolupament i innovaci贸 curricular
Pr脿cticum de Pedagogia I

Anna Puig

Formaci贸


  • Grau professional de piano jazz a l鈥橝ula de M煤sica Moderna i Jazz del Conservatori del Liceu de Barcelona (Pla d鈥檈studis compatible amb els continguts del Berklee College of Music de Boston).

  • Grau de Pedagogia a l鈥橢SMUC, en la menci贸 de Formaci贸 Musical B脿sica i General. Matr铆cula d鈥橦onor en el treball de final de Grau amb 鈥淏aula, de l鈥檈scola al barri. Un projecte d鈥檃rt comunitari per a la transformaci贸 social鈥.

  • M脿ster de Recerca en Educaci贸 a la UAB, en l鈥檈specialitat de Curr铆culum i processos d鈥檌nnovaci贸 en educaci贸.

Recerca

L铆nies de Recerca


  • Motivaci贸 i autoregulaci贸 de l鈥檃prenentatge.

  • Creaci贸 art铆stica col路lectiva amb joves com una forma de pedagogia cr铆tica i emancipadora.

  • Curr铆culum i processos d鈥檌nnovaci贸.

Publicacions
Traject貌ria

Des del 2009 ha treballat en diferents Escoles Municipals de M煤sica del Maresme i Garraf.

El 2014 co-crea el projecte Baula, desenvolupat a l鈥橧.E, Antaviana de Barcelona, per a promoure la creaci贸 art铆stica com a eina de transformaci贸 social i educaci贸 integral.聽 N鈥櫭﹕ artista-pedagoga fins l鈥檃ny 2020, que s鈥檃caba.

A partir del 2017 treballa en la implementaci贸, investigaci贸 i millora del projecte 鈥淩ockin鈥 (Visualsonora, S.C.C.L.) en funcionament a diversos instituts de Catalunya; i el projecte En Directe (Consorci d鈥橢ducaci贸 de Barcelona).

Ha treballat de assessora del claustre de I.E. El Til路ler de Barcelona des del 2017, per a la disseny i desenvolupament de la seva l铆nia art铆stica dins del projecte educatiu de centre.

Des del 2021 茅s assessora art铆stica del Programa d鈥檌nnovaci贸 pedag貌gica 鈥渁raArt鈥 (Departament d鈥橢ducaci贸 de Catalunya) que promou la transformaci贸 dels centres educatius a trav茅s de les arts.

Doc猫ncia

Ha estat professora de diverses Escoles Municipals de M煤sica des del 2007.

Des del 2017 ha fet classes a prim脿ria i secund脿ria dins del projecte 鈥淩ockin鈥 i ha fet de formadora de formadors dins del mateix projecte.

Formadora al curs 鈥淧rogramar: reflexi贸 abans, durant i despr茅s de la pr脿ctica鈥 a l鈥橢scola Municipal de M煤sica d鈥橢splugues del Llobregat.

脡s professora del M脿ster de Pedagogia per a M煤sics (a dist脿ncia) de l鈥橢SMUC des del 2020.

S鈥檌ncorpora com a professora del Departament d鈥橢ducaci贸 i Mediaci贸 Art铆stica 聽de l鈥橢SMUC ll鈥檃ny 2021.