Publicat el 21 de setembre de 2023

Comparteix a:

L’ESMUC, seu del International Piano Competition Classical Barcelona

Concurs De Piano

L’Escola Superior de Música de Catalunya acollirà del 5 al 8 d’octubre l’edició inaugural del Concurs Internacional de Piano Classical Barcelona, un certamen internacional d’aquest instrument on participen pianistes menors de 35 anys, de totes les nacionalitats, i que organitza CMDI Group (Classical Music Development Initiative), amb seu a Dubai. El professor de piano de l’ESMUC, Jordi Masó, és un dels membres del jurat, juntament amb altres quatre pianistes: Milana Chernyavska (Alemanya), Cordelia Höfer-Teutsch (Austria), Roland Krüger (Alemanya) i Pvel Nersessian (EUA).

  • Del 5 al 8 d’octubre

  • Diferents horaris

  • Sala d’Oquestra ESMUC


Classical Barcelona, forma part de la iniciativa 14 Ways to Dubai, un projecte internacional que aglutina 14 concursos preliminars de piano celebrats a 14 països de tot el món, entre ells Espanya. Per aquesta raó, els cinc primers classificats al concurs de Barcelona guanyaran una plaça per participar en el Concurs Internacional de Piano Clàssic de 2024, que tindrà lloc a Dubai. Aquest certamen forma part del prestigiós Festival Internacional de Música InClassica, dotat amb 250.000 euros en premis.

El concurs de Barcelona està dotat amb uns 18.000 euros, dels quals, 10.000 seran per a la persona guanyadora, 5.000 euros per a la segona, i 3.000 euros per a la tercera.

Les persones concursants passaran dues rondes amb un ampli repertori que els permetrà mostrat les seves habilitats amb el piano, i que inclourà una obra contemporània del compositor resident del concurs, l’ucraïnès i resident als EUA, Alexey Shor.

Més informació