Publicat el 21 de febrer de 2023

Comparteix a:

105è Concurs Joventuts Musicals d’Espanya de Música Antiga

Concurs Juventudes Musicales
105è Concurs Joventuts Musicals d’Espanya de Música Antiga.

25 de febrer (17 h) i 26 de febrer de 2023 (12 h). Sala 4 Alicia de Larrocha (ESMUC).

Les eliminatòries i la fase final de la Modalitat de Música Antiga tindran lloc aquest cap de setmana a la Sala 4 Alicia de Larrocha de l’ESMUC

Aquest dissabte 25 i diumenge 26 de febrer se celebrarà a l’Escola Superior de Música de Catalunya el Concurs Joventuts Musicals d’Espanya de 2023 en la modalitat de Música Antiga. Es tracta de la 105a edició d’aquest concurs, que té com a objectiu principal la detecció i promoció dels nous talents així com l’apoderament dels joves a través de la música. A més, està vinculat a un altre dels programes de Joventuts Musicals d’Espanya, el circuit Xarxa de Músiques, ja que els guardonats del certamen tenen com a premi principal la realització de gires de concerts a través d’aquesta.

Enguany, el jurat d’aquesta convocatòria estarà presidit per Silvia Márquez i comptarà amb la presència de Fahmi Alqhai, Emmanuel Resche-Caserta i Aleix Palau, així com els professors de l’ESMUC Juan Carlos Asensio i Marta Almajano. El dissabte 25, des de les 17 h fins a les 20:30 h, es faran tres eliminatòries diferents, amb una proclamació dels finalistes definitius al final de totes les actuacions. L’endemà, diumenge 26, els finalistes escollits faran un concert, i a les 17 h tindrà lloc la gala final d’entrega de premis. Les actuacions d’ambdues jornades tindran lloc a la Sala 4 Alicia de Larrocha de l’ESMUC.

FINALES 98 Concurso Juventudes Musicales de España. Convocatoria Música Antigua | Juventudes Musicales de España

Més informació

Juventudes Musicales España

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.