Publicat el 21 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Estudiants de contrabaix de l’ESMUC, a l’Accademia Stauffer

Núria Casas Web
Núria Casas

Quatre estudiants de l’ESMUC, Núria Casas, Sergio González, Paula Piñero i Marina Piedrahita, han estat seleccionats per a un nou projecte del Stauffer Center for Strings de Cremona.

Fundada el 1985, l’Accademia Stauffer és un ambiciós projecte educatiu que dona suport a les futures generacions de músics.

Aquest any, els nostres estudiants s’hi uniran, juntament amb altres joves de Suïssa, Alemanya i Itàlia, per un nou projecte de masterclasses de musica de cambra, solista i orquestral, que compta amb intèrprets de primer nivell en el panorama internacional, com Sol Gabetta, Antoine Tamestit, Daniel Hope, i diversos membres de la Berliner Philharmoniker i la Vienna Philharmoniker.

El Stauffer Center for Strings de Cremona és el primer centre internacional de música per a educació superior dedicat íntegrament a instruments de corda. Amb seu al Palazzo Stauffer de Cremona, el centre acull l’Accademia Stauffer i els laboratoris Stauffer, departaments de creació i innovació.

Cal destacar que tots els programes del centre, inclosa l’oferta educativa de l’Accademia, s’ofereixen de forma totalment gratuïta a un nombre selecte de joves artistes, músics i professionals de talent extraordinari; una oportunitat única en el panorama de l’educació musical superior.