Publicat el 23 de maig de 2022

Comparteix a:

Concerts finals de grau i màster de percussió, viola i cant

Andreu Ferrandis Esmuc

El percussionista Andreu Ferrandis, estudiant de Grau de l’ESMUC.

Concerts finals de percussió, viola i cant.

Dimarts 24 de maig. Sala 4 Alicia de Larrocha.

Tres concerts d’estudiants de grau i un recital final de màster.

Tres concerts d’estudiants de grau i un recital final de màster constitueixen el plec de concerts finals previstos per al dimarts 24 de maig. La jornada l’iniciarà, a les 10h, l’estudiant de grau de percussió Javier Delgado que oferirà el programa «Etern Retorn» inspirat amb la sentència del filòsof Friedrich Nietzsche: «Tot va i tot torna, tot mor i torna a florir, lꞌetern rellotge de lꞌexistència torna sempre de nou i tu amb ell». A partir d’aquesta cita, Delgado ha generat un programa amb obres de Casey Cangelosi (Tap Oratory, 2015), Petr Eben (Sonata Wood and Wind, 1972), Adrien Trybucki (Pulsus I, 2013), Isabel Urrutia (Mara Mara, 2002) i Karlheinz Stockausen (Zyklus, núm. 9, 1959). Per a la interpretació de l’obra d’Eben, Delgado comptarà amb el suport de la flautista Cristina Romero.

El també estudiant de percussió Andreu Ferrandis, a les 12.30 h, oferirà el seu concert final amb obres de T. Ichiyanagi (Rhythm gradation, 1993), P. Klatzow (Dances of Earth and Fire, 1987), Ramon Humet (Quatre jardins zen III, 2008), F. Donatoni (Omar II, 1985) i P. Nørgård (I Ching IV. Towards Completion: Fire over Water, 1982). En l’obra d’Humet, Ferrandis estarà acompanyat dels també percussionistes Javier Delgado i Íñigo Dúcar.

Andreu Ferrandis 1
Andreu Ferrandis – Prgrama de mà.

Ja en horari de tarda, a les 17.30 h, la violista Estela Megías oferirà el seu concert final de grau. Clourà la jornada la soprano lírico-spinto Alekshandra Gladysheva, a les 20 h, amb un programa constituït per tres blocs. El primer estarà format per àries d’Attila de Giuseppe Verdi (Santo di patria… Da t’e questo…), Rusalka d’Antonin Dvorâk (Cançó de la lluna) i d’Otello de Verdi (Era più calmo?… Piangea cantando… Ave Maria). El segon serà amb tres cançons de Pior Illich Tchaikovsky. Clourà el concert final de màster l’Escena de la carta de Tatiana pertanyent a l’òpera Ievgueni Oneguin. Gladysheva estarà acompanyada per Alan Branch (piano).

Vivancos string quartet (2019) – Shostakovich string quartet no 8 in C minor. Viola: Estela Megías.

Calendari

  • Javier Delgado. Percussió (Grau). 24/5/22. 10 h. Sala 4.

  • Andreu Ferrandis. Percussió (Grau). 24/5/22. 12.30 h. Sala 4.

  • Estela Megías. Viola (Grau). 24/5/22. 17. 30 h. Sala 4.

  • Alekshandra Gladysheva. Cant (Màster). 24/5/22. 20 h. Sala 4.

Tots els concerts estan oberts al públic i l’entrada és gratuïta.