Publicat el 21 de setembre de 2022

Comparteix a:

Torna l’ESMUC Jam a La Llanterna de L’Auditori

Foto Jazz Esmuc 1 1
ESMUC Jam

Dimecres a les 19:30 h a La Llanterna de L’Auditori.

Després de la pandèmia, l’ESMUC Jam torna a la cafeteria La Llanterna de L’Auditori

Aquest curs acadèmic la cafeteria La Llanterna de L’Auditori torna a ser l’escenari d’un nou cicle ESMUC Jam amb les diferents propostes que presenta el departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i d’Arrel. ESMUC Jam és el punt de trobada dels músics que volen compartir l’espontaneïtat i el plaer de tocar junts, donant especial importància a la improvisació davant el públic. Les sessions tindran lloc els dimecres a les 19:30 h. L’accés és lliure.

Coordinades pel professor Daniel Pérez, les jams proposen la interacció entre els músics participants i el públic, i té l’objectiu de mostrar el treball desenvolupat per l’alumnat de jazz en un àmbit extern a les classes. A les sessions interactuen des de coneguts fins a persones que no han tocat mai juntes. Així, les Jam de l’ESMUC volen teixir complicitats musicals, inventar sobre la marxa, fer funcionar el talent, la intuïció l’espontaneïtat i, en definitiva, improvisar.

La dinàmica és la mateixa de les darreres edicions. Cada setmana, un grup diferent s’encarrega d’obrir la sessió amb tres o quatre temes, i a partir d’aquest moment, tothom podrà participar o escoltar, oferint com a resultat una celebració setmanal de la comunitat musical de L’ESMUC a un espai que no és una sala de concerts, i que està obert a tothom.

Amb aquesta iniciativa, l’ESMUC suma la seva proposta de Jazz a l’ampli circuit de jams sessions de Barcelona, posant el seu granet de sorra per enriquir el creixent panorama jazzístic de la ciutat. Amb la pandèmia de la COVID-19, aquestes sessions es van fer a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC i únicament adreçades al públic intern de l’escola.

El cicle #EsmucJam compta amb la col·laboració de l’empresa Singularis i L’Auditori.

Més informació

ESMUC Jam
Programació 2021-2022
Programació 2022-2023 (pròximament)

Accés lliure.