Simeón Galduf

Departament de Música Antiga

sgalduf@esmuc.cat

Cambra
Sacabutx

Galduf Simeon

Formació

Va estudiar al centre instructiu Unió Musical de Llíria.

Posteriorment, va estudiar al Conservatori Superior de Música de València amb els professors Rafael Tortajada i Joaquín Vidal.

Va obtenir el títol de grau superior amb Juan Abad en el Real Conservatori Superior de Música de Madrid amb “Premi d’Honor Fi de Carrera”.

Així mateix ha estat becat per Joventuts Musicals d’Espanya.

Concerts

Ha estrenat els concerts per a trombó de Claudio Prieto, Ángel Muñoz, Miguel Franco, Jose Maria Sanchez Verdú , Eduardo Morales i, a Espanya, el de Nino Rota.

Ha participat en festivals nacionals i internacionals com el de Daroca, Segòvia, Sajazarra, Gant, Anvers, Utrecht, Granada, París, Brussel·les, Piacenza, Bozen, Moissac, Parma, Mantova, Múrcia, Renteria, Daroca, Lleó, Lisboa, Aranjuez, Toledo, Tallinn, Tolouse, Cuenca, St Gallen, Morelia, Pobla, Santiago de Xile, entre d’altres.

Premis  • Premi del VI Concurs Internacional de Trombó “Cittá di Asti” d’Itàlia.
  • Segon premi del “Concours international de cuivres anciens de Tolosa” en l’especialitat de trombó històricDocència

Ha sigut professor convidat en la Jove Orquestra de la Comunitat Valenciana , Orquestra de la Universitat de València, Orquestra Presjoven i la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE).

A més de ser professor a l’ESMUC, és professor al Màster d’interpretació de la música antiga en la Universitat Autonoma de Barcelona O.A.B , professor de cambra i trombó en el Real Conservatori Superior de Madrid R.C.S. M. i en el Curs Internacional de música antiga de Daroca.

També imparteix classes magistrals de trombó en el Centre instructiu Unió Musical de Llíria.