Publicat el 20 de maig de 2022

Comparteix a:

Mobile World Concert: concert amb dispositius mòbils personals

Mobile World Concert
Mobile World Concert: concert amb mòbils

Divendres 27 de maig, 13 h. Sala d’Orquestra

Concert interactiu Mobile World Concert amb els dispositius del públic

L’alumnat de 3r i 4t de Sonologia han organitzat un projecte a l’assignatura de Seminari que possibilitarà la realització d’un concert de mòbils interactiu amb el públic i que porta el títol de Mobile World Concert. El concert es farà el 27 de maig a les 13 hores a la Sala d’Orquestra i el públic participant ha de portar els seus dispositius per poder formar part activa de la interpretació.

El “Mobile World Concert” és un concert interactiu on l’instrument és el mòbil. A través dels altaveus de cada mòbil creem ambients sonors de música electrònica combinats amb visuals i interacció del públic, sota la premissa de fer reflexionar sobre l’ús i paper que tenen aquests dispositius en la nostra vida diària.

Al començament del concert els estudiants de Sonologia explicaran com es podrà participar en aquesta interpretació col·lectiva utilitzant els telèfons o dispositius mòbils personals. Aquesta és la primera vegada que l’ESMUC ofereix una performance d’aquest tipus i s’espera que sigui sorprenent.

Performance amb mòbils
Cartell del MWC (2022).

L’accés és obert únicament a la comunitat educativa de l’ESMUC.