Publicat el 17 d'octubre de 2023

Comparteix a:

Llum Colomer, premiada a la primera edició del Premi AESPIRE

I Premi AESPIRE

Llum Colomer, estudiant del Màster de Lied Victoria de los Ángeles a l’ESMUC, ha estat reconeguda en la primera edició dels Premis AESPIRE que atorga l’Associació Espanyola de Pianistes i Repertoristes. El premi ha estat en la categoria E, Pianista de Lied, i consisteix en un any de seguiment i tutorització de projectes personals, així com de desenvolupament formatiu.  


Llum Colomer

Llum Colomer Acimc
Llum Colomer.

Nascuda a Barcelona, comença els estudis de piano a l’edat de sis anys amb el Mètode Suzuki.
Cursa els estudis professionals de piano amb Benjamí Santacana i Olga Kobekina al Conservatori Professional del Liceu, i posteriorment també hi cursa els estudis superiors de piano amb Tensy Kristman i Alba Ventura.

Durant aquests anys treballa la música de cambra amb Daniel Mestre, Michael Wagemans i Isaac Rodríguez, i també és en aquesta etapa quan esdevé finalista dels Premis Extraordinaris en la modalitat de música de cambra amb el Duo Hékate, amb Alice Meïer.

Ha actuat en diverses sales de concert d’Espanya, Itàlia i França. Ha participat diverses vegades a l’Acadèmia del Festival Pau Casals a Prades (França) i al Curs Internacional de Música de Cervera. També ha rebut classes de grans pianistes com Luiz de Moura Castro, Yves Henry, Oliver Triendl, Joaquín Achúcarro, Arturo Pizarro, Marta Zabaleta, Dina Yoffe, Akiko Ebi, Luis Fernando Pérez. Actualment, es troba cursant el Màster de Lied Victoria de los Ángeles a l’ESMUC.