Publicat el 17 de gener de 2022

Comparteix a:

L’AEMCAT premia la trajectòria de Josep Lluís Zaragozà

Josep Lluis Zaragoza

El jurat de la cinquena edició dels Premis de l’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya (AEMCAT) ha guardonat el pedagog musical Josep Lluís Zaragozà per la seva trajectòria professional.

Aquesta distinció honorífica ha estat motivada per la seva implicació en el món de la pedagogia musical i la seva constant aportació a la didàctica de l’educació musical. Els seus articles a revistes especialitzades són referència en el món de l’educació musical, com també el seu llibre Didàctica de la música a l’educació secundària publicat per Graó.

Zaragozà és professor superior de música (especialitat de clarinet) i llicenciat en psicologia per la UAB. És catedràtic de música d’ensenyament secundari i ha estat professor titular de didàctica general de la música a l’ESMUC, on actualment imparteix classes al Màster de Pedagogia per a Músics. És també col·laborador del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i redactor del currículum de Música del Batxillerat de les Arts (Anàlisi Musical) i del currículum la música en l’Educació Secundària Obligatòria (LOE i LOMCE).

Ha estat coordinador general al Departament d’Educació del Grup de Formadors de Formadors en Currículum i Avaluació competencials dels àmbits curriculars de secundària dels cursos implementats pel Departament d’Educació durant els cursos 17-18 i 18-19.

Des de la implantació de la LOE, ha col·laborat amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en l’elaboració i el desplegament del currículum de batxillerat de les arts en la modalitat d’arts escèniques, música i dansa.