Publicat el 26 d'abril de 2022

Comparteix a:

Èxit de participació a les activitats de promoció del Grau

Esmuc Exit

Èxit de participació en les activitats de promoció del Grau en Ensenyaments Artístics Superiors de Música

Després de la pandèmia de la Covid-19, les activitats presencials que ha organitzat l’ESMUC aquest curs per donar a conèixer els estudis del Grau en Ensenyaments Artístics Superiors entre els futurs estudiants han comptat amb un important nombre de participants. Entre totes les accions (Jornada de portes obertes, Curs d’orientació a les proves d’accés, Aules obertes i Saló de l’Ensenyament) l’ESMUC ha ofert informació en primera persona a més de 680 persones.

La Jornada de portes obertes de l’ESMUC que va tenir lloc el passat 11 de març va comptar amb la inscripció de 183 persones que van estar acompanyats pels seus familiars i amics per poder conèixer l’escola i tota l’oferta docent. El curs d’orientació per a les proves d’accés, que consta de diferents sessions i es va iniciar el passat 19 de març, ha tingut una inscripció de 70 persones. D’aquestes, 40 s’han inscrit als àmbits interpretatius de Música Clàssica i Contemporània, Música Tradicional i Música Antiga, mentre que una trentena d’inscrits s’han presentat per conèixer la prova específica de l’especialitat de Jazz i Música Moderna. Aquest curs s’adreça a totes les persones interessades en estudiar el grau en ensenyaments artístics de música a l’ESMUC i que, per tant, tenen previst presentar-se a les proves d’accés. La intenció principal d’aquest curs és donar pautes i estratègies per a la realització dels exercicis escrits de la Part A de les proves d’accés.

L’oferta d’Aules obertes que va tenir lloc entre el 28 de març i el 8 d’abril va comptar amb una trentena d’inscrits. Amb aquest programa els participants poden assistir com a oients a les classes de les especialitats que volen cursar i així descobrir les diferents possibilitats d’estudiar música en aquest centre públic. L’objectiu de les aules obertes és donar als futurs estudiants la possibilitat de conèixer en primera persona l’escola per poder decidir l’especialitat que millor s’adapta als seus interessos.

L’ESMUC també ha participat una vegada més al Saló de l’Ensenyament, de la Fira Barcelona, del 16 al 20 de març. Els estudiants de l’ESMUC que han col·laborat en l’estand de l’escola informant els visitants han atès més de 300 persones interessades en els estudis que ofereix l’escola.

Totes aquestes accions que organitza l’escola parteixen de la necessitat declarada i identificada dels futurs candidats de conèixer de prop i a través d’un contacte més personal el sistema d’accés, els estudis, les especialitats i en definitiva l’estil i l’objectiu pedagògic i formatiu del centre.

Les proves d’accés de l’ESMUC tindran lloc a partir del 13 de maig. Tota la informació es publicarà a la pàgina web de l’escola.