Publicat el 23 de febrer de 2022

Comparteix a:

El Goethe-Institut i l’ESMUC renoven l’acord de cooperació

Signtura Conveni Goethe

Ronald Grätz, director del Goethe-Institut Barcelona, i Núria Sempere, directora general de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), han signat un acord de cooperació el 21 de febrer de 2022 al Goethe-Institut Barcelona. Sobre la base d’aquest acord, totes dues institucions continuaran i consolidaran la seva reeixida cooperació dels darrers anys en els àmbits de la cultura i la llengua.

En el marc de la cooperació, el Goethe-Institut Barcelona i l’ESMUC organitzen conjuntament cicles de concerts amb la participació d’alumnat del Màster Artístic d’Estudis Avançats en Lied, Canción Española i Cançó Catalana “Victoria de los Ángeles” i del Màster Avançat en Jazz i Música Moderna “Barcelona Jazz Master” de l’ESMUC. Enguany, tots dos cicles prosseguiran amb quatre concerts al Goethe-Institut Barcelona: el cicle de Lied al març i abril, i el de Jazz al maig i juny.

Per fomentar la llengua alemanya, els estudiants de l’ESMUC podran aprendre alemany o millorar els seus coneixements a preus especials al Goethe-Institut Barcelona, tant amb cursos estàndard com amb cursos especials.