Publicat el 8 de febrer de 2024

Comparteix a:

Eines per a la improvisació en la música tradicional amb Carles Marigó

Carles Marigó

El proper dimecres 14 de febrer, el professor Carles Marigó durà a terme un taller específicament pensat per a estudiants i intèrprets d’instruments de la música d’arrel i de la cobla.

  • Dimecres 14 de febrer

  • 09:30 h – 13:30 h

  • Sala d’Orquestra ESMUC

  • Accés lliure sense inscripció prèvia

Què farem en aquest taller?

Aquest taller serà una immersió en l’expressió musical lliure, combinant les nostres arrels amb la innovació creativa. Serà una guia per descobrir i cultivar el vocabulari musical personal mentre explorem tècniques d’improvisació en grup, obrint les portes a un món de recursos creatius que reforcin la pròpia expressió com a individus.

Carles Marigo
Carles Marigó

Intèrpret, creador i professor format com a pianista clàssic a l’ESMUC amb Vladislav Bronevetsky i al Conservatori Tchaikovsky de Moscou amb Irina Plotnikova. Ha desenvolupat la seva faceta com a improvisador guiat per Xavier Dotras, Albert Bover, Ana Finger, Emilio Molina, Juan de la Rubia, Michael Pisaro, James Fei, Evan Parker. Amplia la seva formació gràcies a les beques CEP, CoNCA i AIE, i recolzat pels premis nacionals i internacionals obtinguts com a pianista i compositor durant l’etapa de formació (Eugènia Verdet, Ciutat de Manresa, Ricard Viñes, entre d’altres). Ha estat músic creador resident a la Pedrera (Barcelona, 2017), l’Atlàntida de Vic (2020), la Marfà (Girona, Residències internacionals 2020- 2021) i al Zamus Zentrum für Alte Musik Köln (Colònia, Alemanya, 2021). Actualment és professor d’improvisació a l’ESMUC.