Publicat el 24 d'octubre de 2021

Comparteix a:

Curs internacional de Lied de Wolfram Rieger

Wolfram Rieger

Del 4 al 7 de desembre 2021, el prestigiós pianista i professor de la Hochschule für Musik “Hanns Eisler” de Berlin impartirà un curs per a duos de cant i piano a l’ESMUC.

El curs, promogut per l’Associació Franz Schubert de Barcelona, arriba a la seva 25a edició amb un programa que inclou quatre classes de 30 minuts per cada duo i un repertori que combina dos lieder de Schubert i sis de lliure elecció. Els alumnes oients poden assistir al curs complet per un preu de 50 €, mentre que els estudiants de l’ESMUC podran fer-ho de manera gratuïta.

El curs tindrà lloc a la sala 4, i finalitzarà amb un concert, el dimarts 7 a les 19:00, a la mateixa sala 4. L’accés al concert és lliure, amb reserva prèvia obligatòria.

Més informació a la pàgina web de la Schubertiada.

Wolframrieger 300

Wolfram Rieger

Pianista clàssic alemany, conegut internacionalment com a acompanyant de cantants i en formacions de cambra, va rebre les primeres lliçons de piano dels seus pares i més tard de Konrad Pfeiffer, a Regensburg. Va continuar els seus estudis a la Musikhochschule München i, després de graduar-se amb honors el 1987, va participar a les classes magistrals d’Elisabeth Schwarzkopf i Dietrich Fischer-Dieskau.
El 1987, Rieger va començar a ensenyar a la Musikhochschule München. Més endavant va acompanyar la classe de Lieder a la Hochschule für Musik “Hanns Eisler” de Berlín, on, des de 1998, també imparteix les seves pròpies classes de Lied.
Com a acompanyant de recitals de Lieder i de música de cambra, el podem trobar als escenaris més importants d’Europa, Amèrica del Nord i Àsia. És ben conegut com el pianista habitual de Fassbaender, Fischer-Dieskau, Barbara Bonney, Juliane Banse, Michelle Breedt, Thomas Hampson, Olaf Bär, Peter Schreier, Matthias Goerne, Christoph Prégardien i com a membre del Cherubini Quartet, el Quartet Petersen i el Quartet Vogler.
El 1997 va rebre la medalla d’honor de la Fundació Franz Schubert de Barcelona.