Publicat el 24 de gener de 2024

Comparteix a:

Classe magistral amb la soprano Isabel Alcobia

Isabel Alcobia

Al llarg dels propers dies 6, 7 i 8 de febrer, i en el marc del programa Erasmus+, la soprano portuguesa Isabel Alcobia impartirà una classe magistral adreçada a l’alumnat de cant de l’ESMUC.

L’accés és lliure, limitat a l’aforament de la sala, i no requereix cap inscripció prèvia.

  • 6, 7 i 8 de febrer de 2024

  • Dimarts 6, de 10:00 a 15:00
    Dimecres 7 i dijous 8, de 10:00 a 16:00

  • Dimarts 6 i dimecres 7: A310
    Dijous 8: A111

Isabel Alcobia Bio
Isabel Alcobia

Va iniciar els seus estudis musicals amb la cantant Filomena Amaro, al Conservatori Nacional de Lisboa, i a l’Escola Superior de Cant de Madrid, gràcies a una beca del Govern espanyol. Posteriorment va cursar un màster de cant a la Universitat de Cincinnati (EUA).
Ha desenvolupat una intensa activitat en solitari a Portugal, Espanya, Estats Units d’Amèrica i a tot l’Orient, on ha actuat tant com a solista, juntament amb importants pianistes portuguesos, com en concerts amb orquestra o en produccions d’òpera. Destaquen, entre d’altres, dos concerts amb Josep Carreras, després d’haver estat convidada pel reconegut tenor al seu concert de comiat a Portugal, el setembre de 2019.
La seva activitat com a cantant inclou també l’estrena absoluta de nombroses obres, aparicions a la ràdio i televisió, així com una extensa discografia.
Com a pedagoga del cant, Isabel Alcobia imparteix anualment cursos i classes magistrals a conservatoris europeus i xinesos, on és convidada amb regularitat. També ha participat com a membre del jurat en diversos concursos de cant.
Ha guanyat diversos premis, entre ells el 1r premi al concurs de cant “Cleveland International Einsteddfod” (Anglaterra), i també al concurs “Three Arts scholarship” de Cincinnati (EUA).
Actualment és professora de Cant al Departament de Comunicació i Art de la Universitat d’Aveiro, on es va doctorar el 2014.

Erasmusplus Logo