Publicat el 5 d'octubre de 2023

Comparteix a:

Convocatòria del XXII Premi Internacional Joan Guinjoan per a joves compositors

Concert Premi Joan Guinjoan 2023

Concert fi de grau de Composició i lliurament del Premi Joan Guinjoan 2023 (Foto: Erola Albesa).

L’Escola Superior de Música de Catalunya convoca el XXII Premi Internacional Joan Guinjoan per a Joves Compositors. Les bases es poden consultar a la web de l’ESMUC i el termini de presentació de les obres participants finalitza el 4 de desembre de 2023. La dotació del premi és de 4.000 € nets per a l’obra guanyadora, que serà estrenada i amb la possibilitat de ser enregistrada i editada en disc. El Premi compta amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell


Els objectius del Premi Internacional Joan Guinjoan per a Joves Compositors son estimular i donar suport a la creació actual entre les noves generacions de compositors i compositores, així com facilitar l’estrena i divulgació de les obres guardonades. També vol establir un marc per a la creació de noves obres en una diversitat de tendències, estils i formacions instrumentals, i, a la vegada, impulsar Catalunya com a promotora de cultura i creació musical.

El jurat estarà format per cinc compositors escollits des del Departament de Teoria i Composició. La seva composició es donarà a conèixer un cop s’hagi fet públic el veredicte, abans del 10 de gener de 2024.

Més informació

Concert fi de Grau de Composició i lliurament del 21è Premi Internacional Joan Guinjoan | ESMUC.