Publicat el 4 de juny de 2024

Comparteix a:

Concert de jazz modern amb ‘The Third Stream’ 

Third Stream

Ensemble de l’ESMUC.

L’ensemble de Jazz Modern de l’ESMUC, The Third Stream, oferirà un concert el dimecres 12 de juny a la Sala 2 Oriol Martorell de L’Auditori. L’Ensemble, dirigit per Lluís Vidal, interpretarà obres de Russell, Shapero, Giuffre, Mingus, Babbitt i Schuller en unes peces exigents i variades que porten el segell estatunidenc del jazz modern. El preu de les entrades és de 5 € i es poden adquirir en aquest enllaç.

  • Dimecres 12 juny.

  • 20:30 hores.

  • Sala 2 Oriol Martorell.

  • Compra d’entrades en aquest enllaç


ESMUC Jazz Project

Amb una formació integrada per estudiants de Jazz i Música Moderna, però que també incorpora instruments d’altres àmbits, l’ESMUC Jazz Project aposta per la transversalitat i la multidisciplinarietat. Les seves propostes giren entorn de la música de referents del món del jazz com Keith Jarrett, Ornette Coleman, Carla Bley, Chick Corea o Wayne Shorter, a més de presentar l’obra original dels mateixos directors de la formació: Francesc Capella, Joan Díaz, Joan Monné, Joan Sanmartí i Lluís Vidal

El projecte de creació d’una formació orquestral musical estable, versàtil i flexible, capaç d’interpretar i estrenar repertori original compost per professors de l’ESMUC o altres compositors catalans neix en el si del departament per iniciativa d’aquests professors de l’Escola amb voluntat de conrear una estètica musical contemporània, que fusioni elements de diverses tradicions de la segona meitat del segle XX: jazz, rock, música contemporània de cambra o simfònica, músiques ètniques, etc. 

El conjunt The third Stream, inclòs dins de l’ESMUC Jazz Project 2024, està format per: arpa, bateria, clarinet, contrabaix, fagot, flauta, guitarra JiMM, percussió (2), piano, saxos (3), trombó, trompa i trompetes (2).

Programa

Harold Shapero: On Green Mountain (Chaconne After Monteverdi) 
Charlie Mingus: Revelations (First Movement) 
Milton Babbitt: All Set 
Jimmy Giuffre: Four Brothers (Arranjament de Lluís Vidal) 
Gunther Schuller: Transformation 
Georges Russell: All About Rosie


Accés amb entrada.

Mites I ESMUC Jazz Project I Febrer 2024 I ESMUC.