Publicat el 11 de juny de 2024

Comparteix a:

Nova edició de la Nit de la Música a la UB

Nit De La Musica De La Ub

Cartell Nit de la Música.

Aquest dijous 13 de juny se celebrarà la segona edició de la Nit de la Música a la Universitat de Barcelona. De 18 a 24 h una marató musical de 6 hores de durada tindrà lloc a diferents espais de la UB amb la participació d’alumnat de l’ESMUC, a més d’altres estudiants de les escoles superiors de música de Barcelona. La programació de la jornada inclou diferents estils musicals, des de polifonia antiga, fins al jazz i la composició electrònica, passant per música clàssica i lied. L’entrada és lliure i gratuïta amb l’aforament limitat.

  • Dijous 13 juny.

  • A partir de les 18:00 hores.

  • Edifici Històric de la Universitat de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 585, 08007 Barcelona.


L’ESMUC i la Universitat de Barcelona tornen a unir forces per organitzar la segona edició de la Nit de la Música. Enguany, es compta també amb la participació de l’Escola de Música Jam Session, que s’uneix a les formacions ja presents en la primera edició. Per part de l’ESMUC, hi tocaran estudiants de tots els àmbits: jazz, recitals de Lied, balls vuitcentistes i els conjunts Four6 i folk-fusió. També hi participaran les formacions pròpies de la UB, el Conservatori Liceu, el Taller de Músics i la Fundació Victoria de los Ángeles

Aquest esdeveniment, que se celebra a l’edifici històric de la UB, a plaça Universitat, destaca per la participació d’alumnat en l’àmbit de la formació musical superior. La nit combinarà l’arquitectura històrica del recinte amb una oferta musical rica i diversa. 

Les actuacions d’alumnat de l’ESMUC

18:30 h: Four6 de John Cage – ESMUC, Vestíbul principal 
19:00 h: Jazz – ESMUC, Aula Magna
20:00 h: Ruta de la Seda, Conjunt folk-fusió (ESMUC), Aula Magna
20:15 h: Recital de Lied amb Ana Arias i Carmen Pérez (ESMUC – Fundació Victoria de los Ángeles), Vestíbul principal
21:00 h: Balls vuitcentistes (ESMUC), Pati Montserrat Roig


Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

Anunci ofcial de la Nit de la Música 2024 a la Universitat de Barcelona.