Publicat el 26 de juny de 2024

Comparteix a:

Nova edició del Festival Jam Sessions de Sant Vicenç dels Horts amb presència ESMUC

Jam Session ESMUC

Intèrpret de bateria jazz de l’ESMUC.

Un any més l’Escola Superior de Música de Catalunya participa en el Festival de Jam Sessions de Sant Vicenç dels Horts, en la que ja és la seva 15a edició. A través del departament de Jazz, Flamenco, Música Moderna i Arrel, l’ESMUC col·labora amb el festival des de la seva primera edició en 2010. Enguany, el certamen tindrà lloc al llarg de tres dies, els dissabtes 6, 13 i 20 de juliol. Els representants de l’Escola, Bruno Tejedo (saxo tenor), Èric Elías (baix elèctric) i David Herrero (bateria) actuaran el dia 13, a les 20 h. Accés lliure.

  • Dissabte 13 de juliol

  • 20:00 hores

  • Can Comamala. C. M. Cinto Verdaguer 105, Sant Vicenç dels Horts.


Els músics de l’ESMUC actuaran el mateix dia que ho faran els representants del Conservatori del Liceu. El 6 de juliol serà el torn de l’escola Jam Session i el Taller de Músics i el 20 de juliol tocaran estudiants de l’escola El Musical i el Geni Barry Septet. Els músics participants obren els seus respectius concerts i alumnat i professorat s’alternen en la interpretació compartint escenari i participant en les diferents jam sessions per després deixar-les obertes a tothom que hi vulgui participar. El concert de l’ESMUC es fa a Can Comamala, al carrer M. Cinto Verdaguer 105, de Sant Vicenç dels Horts.

Festival clàssic

El Festival de Jam Sessions de Sant Vicenç dels Horts té l’objectiu de promoure la improvisació i la relació entre els diferents grups participants per aconseguir una millor riquesa musical a partir de la improvisació. La proposta facilita un espai als centres d’educació superior de música, i a les seves formacions perquè puguin fer un concert de jazz centrat en la improvisació.

Organitzat pel Jazz Club La Vicentina, de Sant Vicenç, i el suport de l’Ajuntament de la localitat, el festival continua amb la seva funció de promocionar el jazz a Catalunya i és considerat un clàssic del circuit jazzístic català.

Més informació

Accés lliure amb l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

15è Festival Sant Vicenç Horts
Scoville, Combo de l’ESMUC. 13è Festival de Jam Sessions de Sant Vicenç dels Horts.