Publicat el 20 de març de 2023

Comparteix a:

Taller de dansa per a músics d’arrel

Taller de dansa per a músics d'arrel

El dimecres 22 de març a les 10:00 hores l’ESMUC acull el Taller de dansa per a la Música Tradicional impartit per Laida Tancó, fundadora i ballarina de la companyia Factoria Mascaró. Aquest taller es durà a terme a la Sala d’Orquestra de l’ESMUC per als estudiants de l’escola.  

Els objectius principals del taller són arribar a sentir el cos com a instrument per ballar, aprendre com es ballen diferents gèneres de la dansa tradicional, els seus punts bàsics i les seves evolucions i estructures per corporitzar la música i apropar-se a l’acompanyament de la dansa. A més, també es buscarà la creació d’un vincle amb diàlegs entre músic i ballarí a partir del llenguatge de la dansa i la música tradicional. Els músics hauran de portar instruments per crear diàlegs i improvisacions. 

Laida Tanco, va estudiar dansa a l’escola Fusió amb Laura Esteve i a l’Esbart de Sant Cugat, amb Joan Serra. Des del 1998 imparteix classes de llenguatge de dansa en diferents centres com a Xamfrà o a MUS-E Fundació Europea Yehudi Menuhin. El 2007, va guanyar el premi d’Educació Ciutat de Barcelona.

Es preveu que l’activitat duri al voltant de 4 hores. 

Més informació:

Laida Tanco

Factoria Mascaró

Xamfrà

MUS-E Fundació Europea Yehudi Menuhin

Premi d’Educació Ciutat de Barcelona

Accés per a estudiants de l’ESMUC.