Mariano García

Departament de Música Clàssica i Contemporània

mgarcia4@esmuc.cat

Saxòfon

Garcia Mariano

Formació

Actualment, és professor a la l’ESMUC de Barcelona i a la Universitat Luca School of Music and Arts a Leuven, on imparteix els graus de Màster i postgrau.

Des de 2016 és professor de la Universitat Europea de l’Saxòfon en els cursos d’estiu a Gap (França).

Ha estat professor al Conservatori Superior de Música d’Aragó a Saragossa des del 2009 fins al 2020.

També ha exercit la seva tasca pedagògica a la Wiener Akademie Musik, Àustria.

Col·labora habitualment com a professor i concertista en el projecte Mushetica des de 2015.

Concerts

Ha participat en diversos festivals internacionals destacant l’Andorra Sax Fest des dels seus inicis, Viena Sax Fest (Àustria), Birmingham School of Music, Royal Conservatoire de Brussel·les, Panticosa (Espanya) i diverses ciutats a Portugal, Itàlia i Xina, així com a convidat per prestigioses Universitats Nord-americanes.

EnregistramentsForma el duo de cambra Anima DUO costat de l’excel·lent pianista Aniana Jaime amb la qual ha gravat tres CD:
  • El primer amb el títol Sculptures (IBS Classics) amb transcripcions de la gran música de cambra, i descobrint una visió nova de l’instrument.
  • El segon treball discogràfic, Ritmo en el Espacio (Delícies Discogràfiques) consta de primeres gravacions mundials de prestigiosos compositors espanyols contemporanis.
  • A l’octubre de 2020 acaben de llançar el seu nou projecte titulat Hommage (IBS Classics), amb obres de nova creació d’el repertori per a saxòfon i piano.